[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Film

Filmele săptămânii la TV:

Filmele săptămânii la TV: "Vulcanul", "Știri de televiziune", "Războinicul"

Oi fi eu mai de modă veche, dar iată că am ales pentru săptămâna asta și filme foarte recente, dar și un soi de guilty pleasure, care nu e chiar de lepădat.

Week-end cu bizarerii la TV

Week-end cu bizarerii la TV

Am ales câteva filme cu bizarerii și ciudați, marginali și neînțeleși, mai toți din filme cu titluri sonore, care la vremea premierei nu prea au însemnat mare lucru, dar, cu vremea, precum vinul, au devenit din ce în ce mai bune.

Filmele săptămânii la TV:

Filmele săptămânii la TV: "Sarajevo, dragostea mea", "Regele Pescar" și "What Ever Happened to Baby Jane?"

Din război, de la Hollywood sau din lumi paralele, vă propunem câteva povești care să vă țină în fața televizorului fără niciun regret, ba dimpotrivă.

Daniel McCoy de la Pixar invitat la Anim’est - Interviu video

Daniel McCoy de la Pixar invitat la Anim’est - Interviu video

Daniel McCoy este reprezentantul studioului de animație Pixar invitat al festivalului Anim’est; el a creat efecte vizuale pentru o serie de filme cunoscute și premiate precum A Bug`s Life, Toy Story 2, Monsters Inc., Finding Nemo, Up, Toy Story 3, The Incredibles şi Ratatouille, cât şi scurtmetraje.

Nebănuite sunt căile răului
„După dealuri” va închide Festivalul Les Films de Cannes à Bucarest, pe 25 octombrie, şi va intra în cinematografe din 26 octombrie

Nebănuite sunt căile răului

Un al doilea film al regizorului Cristian Mungiu, „După dealuri, a obţinut la Cannes premiul pentru interpretare feminină (Cristina Flutur şi Cosmina Stratan) şi pentru scenariu.

Cu seriozitate, despre comedie
Filmul „Despre oameni și melci” rulează deja în cinematografe

Cu seriozitate, despre comedie

Comedia populară, Despre oameni și melci, regizată de Tudor Giurgiu, a atins un număr record de spectatori în primele două săptămâni, mai ales pentru un film de gen, producție autohtonă.

Lei și filme

Lei și filme

40 de filme în 11 zile. Câte 4-5 pe zi, cu un record de 6 într-o duminică însorită. O singură (cvasi)petrecere. Am văzut toate cele 18 producţii care s-au întrecut pentru Leul de Aur şi alte câteva din celelalte secţiuni.

Tom Sawyer - Cronică de film
Tom Sawyer, Germania, 2011 | Regia Hermine Huntgeburth | Cu Leon Seidel, Louis Hofmann, Heike Makatsch, 109 min. În cinematografe din 12 octombrie

Tom Sawyer - Cronică de film

Chiar dacă spectaculoasele și splendidele animații (cele mai multe 3D) și seria Harry Potter, de pildă, au creat printre tinerii spectatori dependențe și mode, producțiile pentru copii sunt extrem de puține.

Alte filme, alte festivaluri
Bucureşti Festivalului Filmului Francez, Astra Film Festival, Cinema.edu. Recomandarile BeWhere!

Alte filme, alte festivaluri

Luna octombrie devine din ce în ce mai plină de filme de festival, de toate felurile și genurile. Pe lângă cele deja așezate în pagini pe îndelete, iată pe scurt ce mai găsim prin oraș.

Week-end clasic la TV: The Defiant Ones, Dog Day Afternoon, The Long Goodbye

Week-end clasic la TV: The Defiant Ones, Dog Day Afternoon, The Long Goodbye

Mda, constat că trebuie să mă revanșez față de femei sau, cel puțin, față de personajele feminine. Până atunci, doamnelor și domnilor, vă prezint niște anti-eroi clasici.