[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/09/2015

Filmul-concert Roger Waters The Wall, proiectat pe 29 septembrie, la Bucureşti

Filmul-concert Roger Waters The Wall, proiectat pe 29 septembrie, la Bucureşti

Filmul-concert “Roger Waters The Wall”, inspirat din turneul The Wall Live, va fi proiectat la Cinema City, la data de 29 septembrie, în Bucureşti şi alte 12 oraşe din România.

“Roger Waters The Wall”, regizat de Roger Waters și Sean Evans, directorul de creație al turneului, durează 133 de minute și a avut premiera mondială în septembrie anul trecut, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto.

Documentarul conține secvențe ce nu au fost văzute niciodată din celebrul turneu susținut de muzician în perioada 2010-2013, încheindu-se cu „The Simple Facts”, o conversație emoționantă și neregizată între Roger Waters și  bateristul Nick Mason, în cadrul căreia aceștia răspund întrebărilor primite de la fani.

Aproximativ 4 milioane de oameni au asistat la cele 219 spectacole din turneul The Wall Live, încasările ridicându-se la 458 de milioane de dolari.

Filmul va fi difuzat într-o singură zi, pe 29 septembrie, în aproximativ 2.000 de cinematografe din întreaga lume.

În București, prețul biletelor este de  45 de lei pentru o proiecție obișnuită, respectiv de 60 lei pentru o proiecție VIP în AFI Palace Cotroceni. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete și online.

 

Taguri: