[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festivaluri 2012

MuzicăBeWhere the Fest is!: Ghost Fest

Întoarcerea la natură. 2 în 1. Muzică şi munte. muzică pe munte. concerte şi ateliere de arte şi meşteşuguri, expoziţii de pictură, fotografie & artă tradiţională.

MuzicăBeWhere the Fest is! - Gărâna Jazz Festival

Poiana Lupului găzduieşte, pentru al 16-lea an consecutiv, festivalul de jazz care a adus în premieră, în România, unele dintre cele mai importante nume ale scenei de gen.La 50 de kilometri de Reşiţa, Gărâna este oaza culturală a zonei.

Muzică clasicăFestivalul Celibidache

Sub deviza „Trăieşte muzica, trăieşte sunetul”, festivalul se desfăşoară între 3 mai şi 7 iulie.

Evenimentul luniiBucharest Biennale 5 - Tactici pentru aici și acum

Lunile acestea are loc la București cea de-a 5-a ediție a bienalei de artă contemporană (BB5), organizată de Pavilion Center for Contemporary Art and Culture și de revista aferentă acestuia, Pavilion journal for politics and culture.

MuzicăBeWhere the Fest is: B’Estfest Summer Camp

Unul dintre cele mai bune 20 de festivaluri europene, B’Estfest devine, și la a șasea ediție, „parc de distracții” cu scene în aer liber și terase.

MuzicăBeWhere the Fest is: Tuborg Greenfest powered by ROCK THE CITY

Bucureștiul devine Paradise City! Reveniri spectaculoase și premiere pe scena bucureșteană – sunt principalele atuuri ale celei de-a patra ediții a festivalului.

FeaturesBeWhere the Fest is: Ost Fest 2012

Transhumanța rockului. OST Mountain FEST devine, de anul acesta, OST FEST și aduce la București unele dintre cele mai răsunătoare nume ale muzicii grele.

MuzicăDe ce să mergi la ARTmania 2012?

Între atâtea festivaluri și concerte estivale, care ar fi motivele pentru care să petrecem cel puțin două zile de august la Sibiu?10 și 11 august înseamnă concerte rock la Sibiu. Headlineri: Die Toten Hosen și My Dying Bride.

FeaturesFestivalul Filmului European, ediţia 2012

A XVI-a ediție a Festivalului Filmului European organizat de Institutul Cultural Român se desfășoară în cinci orașe din țară, București (3-13 mai), Brașov (10-13 mai), Timișoara și Târgu Mureș (17-20 mai) și Iași (24-27 mai).

FeaturesBB5 încearcă să locuiască Bucureștiul

Titrată în Forbes, recomandată în Artforum și FlashArt și anunțată de revistele Lufthansa, Bucharest Biennale 5 își deschide ușile pe 24 mai. Tema de anul acesta: Tactici pentru aici și acum. Curatoare: Anne Barlow.

MuzicăMust see: festivaluri din Europa

Vara lui 2012 se anunţă una destul de ofertantă, din punct de vedere concertistic. Un fel de „de toate pentru toţi”. De la rock, mai uşor sau mai greu, la electro, pop, jazz. Şi asta mai peste tot prin ţara noastră.

FeaturesRokolectiv - Când electro întâlneşte arta

Festivalul de muzică electronică şi arte conexe Rokolectiv a ajuns la a şaptea ediţie. Anul acesta, asistăm la concerte, instalaţii, performance-uri şi proiecţii prezentate de artişti din România, Bulgaria, Franţa, Marea Britanie şi Statele Unite.

Evenimentul luniiFestivaluri de film la Bucureşti: NexT

Festi­va­lul Internațional de Film NexT (ediția a 6-a) are loc între 28 martie și 1 aprilie la Scala și Studio. Seminariile dedicate regiei, sound-designului și distribuției de film se ţin la cafeneaua Cărturești Verona.

Evenimentul luniiFestivaluri de film la Bucureşti: B-EST

Cea de-a 8-a ediție a Festiva­lului Internațional de Film București, destinat exclusiv lungmetrajelor, are loc în pe­rio­ada 19-25 martie la Cine­ma Studio, NCRR și Sala Elvira Popescu.

FeaturesFestivalul Flamenco Clasic şi Noile Genuri

Spania se mută într-o sală de spectacol. Locul: Bucureşti. Când? Între 3 şi 26 martie. Festivalul Flamenco, organizat de Institutul Cervantes, ne arată, în cel mai pasional mod cu putinţă, că o ţară înseamnă spiritul ei.

Muzică clasicăFestivalul de Muzică Veche Bucureşti

A şasea ediţie a Festivalului de Muzică Veche Bucureşti se va desfăşura în perioada 26 – 30 octombrie 2011, în Salonul Mare de Recepţii al Muzeului Naţional Cotroceni.