[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 4/06/2012

BeWhere the Fest is: Ost Fest 2012

BeWhere the Fest is: Ost Fest 2012

Transhumanța rockului. OST Mountain FEST devine, de anul acesta, OST FEST și aduce la București unele dintre cele mai răsunătoare nume ale muzicii grele.

Ost Fest. București, Romexpo
[15 – 17 iunie]

Povestea festivalului a început în 2010, când, sub denumirea OST Mountain Fest, a avut loc prima ediție la Bușteni. Evenimentul s-a mutat apoi la Râșnov, în 2011, iar anul acesta ajunge în Capitală și devine, simplu, OST FEST. Tocmai pentru că multe dintre numele de pe afișul din 2012 nu vin pentru prima dată în România, știm pentru ce să ne pregătim. La București, ne așteaptă 62 de ore de rock, peste 30 de formații și două scene. Trupe ca Overkill, Mötley Crüe, Europe, Manowar, Lake of Tears, Megadeth și Motörhead sunt headlinerii celor trei zile.

Spiritul festivalului ajuns acum la câmpie va fi întregit și de punerea la dispoziția publicului a unui spațiu verde în cadrul complexului Romexpo, ce permite instalarea a 600 de corturi. 

Preț bilete: 500 lei – VIP (tribună acoperită, catering inclus), 350 lei – Fire Circle, 120 lei – Golden Circle, 90 lei – Gazon. Abonamente: 800 lei – VIP (tribună acoperită, catering inclus), 525 lei – Fire Circle, 200 lei – Golden Circle, 150 lei – Gazon. Vouchere Camping: 30 lei / persoană.

 

Nu ratați!

  Mötley Crüe

De ce? Pentru că vorbim despre o premieră pentru România. Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars și Nikki Sixx – membrii fondatori ai formației – propun un show glam rock.  Pentru că sunt destul de controversați încât să suscite interes, pentru că au hituri care nu au lipsit din playlistul anilor ‘90 și pentru că n-ar strica să ne regăsim în înregistrările video făcute de Tommy Lee din timpul concertului.

 Manowar

Este a treia oară când urcă pe scena bucureșteană. Însă concertul pe care Joey DeMaio (bas), Eric Adams (voce), Karl Logan (chitară) și Donnie Hamzik (tobe) îl susțin în cadrul festivalului marchează lansarea în premieră mondială a noului album al trupei, The Lord Of Steel. Sigur, nu vor lipsi nici piesele consacrate semnate Manowar. Motive suficiente să-i vedem încă o dată live.

 ost-megadeth.jpgMegadeth

Symphony Of Destruction, A Tout Le Monde, Hangar 18 sau Contdown To Extinction sunt câteva dintre piesele semnate Dave Mustaine care nu vor lipsi din setlistul recitalului de la OST. Și pentru că Megadeth a vândut peste 30 de milioane de unități din cele 13 albume lansate, iar șase dintre acestea au primit discul de platină în Statele Unite,  nu trebuie ratată nici această revenire!

 

Motörhead

Rock’n’Roll music is the true religion, spun, după 37 de ani, Lemmy Kilmister & Co. La București, britanicii vor prezenta cel mai recent album lansat: The World Is Yours (2011), acesta fiind motivul revenirii lor în România. Simbol al culturii rock, în aceeași măsură pentru maniera de interpretare și pentru stilul de viață, Motörhead este trupa care încheie festivalul.

 

Program OST Fest:

  • Vineri, 15 iunie

Scena 1: Armies of Enlil, Psychogod, White Walls, Exodus, Overkill, Dimmu Borgir, Mötley Crüe
Scena 2: Infected Rain, Finsterforst, Warchant, Thrnafire, Claymore

  • Sâmbătă, 16 iunie

Scena 1: Desant, Mystery, HolyHell, Trooper, Europe, Manowar 
Scena 2: Steelborn, Addiction, Syn Ze Sase Tri, Gothic, Incipient

  • Duminică, 17 iunie

Scena 1: Reborn, Metrock, Lake of Tears, W.A.S.P., Megadeth, Motörhead
Scena 2: Tiarra, Khors, Code Red, Shifting Sands, Voodoo

 

1338820611 ost---dianag.jpgDiana Georgescu, PR Manager Project Events:

Am ales să ne unim forțele cu o altă companie, Cavalleria Events, și să transformăm OST FEST într-un festival de talia celor organizate în Marea Britanie sau Germania. Foarte mulți străini, chiar și de pe alte continente, vin în România pentru acest eveniment. Ne propunem să transformăm Bucureștiul, pentru 3 zile, în capitala europeană a rockului. Nume sonore care au milioane de fani și multe alte surprize vor ține orașul treaz în perioada 15-17 iunie.