[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 4/06/2012

BeWhere the Fest is: Tuborg Greenfest powered by ROCK THE CITY

BeWhere the Fest is: Tuborg Greenfest powered by ROCK THE CITY

Bucureștiul devine Paradise City! Reveniri spectaculoase și premiere pe scena bucureșteană – sunt principalele atuuri ale celei de-a patra ediții a festivalului.

Tuborg Greenfest powered by ROCK THE CITY

București, Romexpo
[29 iunie – 1 iulie]

Diversitate rock: stiluri la alegere – metal, trash, gothic, alternativ, dar și o zi dedicată formațiilor rock românești aflate pe val, premiere pe scena bucureșteană, dar și reveniri spectaculoase – asta oferă în 2012 Tuborg Greenfest powered by Rock The City.

Guns N’ Roses, The Cult, Godsmack, Machine Head, Black Label Society și Evanescence sunt câteva dintre numele care dau forță evenimentului.

Avem preferații noștri, cu siguranță, dar nu trebuie trecut cu vederea niciun nume din adunarea rock de pe afiș.  C

Preț bilete: Ziua 1: 70 lei – Normal Circle, 90 lei – Golden Circle; Ziua 2: 140 lei – Normal Circle, 190 lei – Golden Circle; Ziua 3: 160 lei – Normal Circle, 230 lei – Golden Circle. Abonamente: 191, 7 lei (Norman Circle), 287,55 lei (Golden Circle), 479,25 lei (VIP)

 

Nu ratați!

 Black Label Society

Un nume care are rezonanță mai mare dacă este descris ca „trupa lu’ ăla care a cântat cu Ozzy”. BLS vine pentru prima dată (eu sper să nu fie și singura) la București. Primele epitete la care ne gândim: greutate, atitudine, shredding, voce arsă de mult whisky și balade sfâșietoare (însă nu în maniera Scorpions). Zakk Wylde, alături de Evil Twin (chitaristul Nick Catanese), basistul Joe DeServio și toboșarul Chad Szeligo (ex. Breaking Benjamin) vin să aducă noua ordine mondială: The Black Label Order.

tuborg---godsmack_web.jpg Godsmack

Cu siguranță, va surprinde și va schimba impresia multora despre ei în concertul de la București. Unii vor fredona acele câteva melodii devenite șlagăre, alții se vor bucura  când vor asculta piese de pe The Oracle, iar o parte vor asculta în premieră. Noi promitem să ne bucurăm de oricare dintre piesele Godsmack, să strigăm cât de tare și, poate, încercăm un „air drumming”. Unul dintre momentele pe care le așteptăm (sperăm să și aibă loc) este „Batalla de los Tambores’’ – un drum battle între toboșarul Shannon Larkin și vocalul /chitaristul/ocazional muzicuțist/toboșar/percuționist Sully Erna.

Machine Head

Cap de afiș în ziua a doua, este încă o trupă cu istorie care vine să concerteze la București, ea fiind activă din 1992, când a lansat albumul de referință Burn My Eyes. Încă de la primul material, Machine Head lucrează cu casa de discuri Roadrunner Records. Toate albumele merită ascultate, dar, ca o selecție, vom menționa, în afară de Burn My Eyes, și The Blackening, pentru care au primit un premiu Grammy, și, cel mai recent material, Unto the Locust.  De la concertul din 30 iunie ne așteptăm la mult speed pogo metal. 

Guns N’ Roses

O trupă care a intrat în istorie încă de la debut. GNR lansa în anii 80 Appetite for Destruction și așa au început să demonteze tot ce se spunea despre rockul acelor vremuri. Au readus forță, sex appeal și câteva albume – toate – de referință. Acum, după 25 de ani de la debut, Axl Rose și noii colegi continuă turneul început odată cu lansarea Chinesse Democracy (2008), revenind la București ca headliner, cu un show de peste două ore.

 

Program Rock The City 2012:

••• Vineri, 29 iunie: Romanian Rock Day

••• Sâmbătă, 30 iunie: Pentagram, Saxon, Soulfly, Black Label Society, Godsmack, Machine Head 

•••  Duminică, 1 iulie: Sweet Savage, Ugly Kid Joe, Within Temptation, The Cult, Evanescence, Guns N’ Roses 

 

1338821298 tuborg---denise.jpgDenise Săndulescu, general manager D&D East Entertainment:

Suntem fericiți să aducem din nou în atenția publicului din România un festival de calibru internațional, cu un line-up cerut și așteptat, cu trupe importante. O producție Marcel Avram, East EuropeanEvent, în colaborare cu D&D East Entertainment, Tuborg Green Fest powered by Rock the City devine tradiție. Ediția din acest an este o nouă provocare pentru noi, fiind, practic, cel mai mare festival rock al anului. Ne mândrim cu 14 trupe internaționale, alături de formații românești, care vor urca pe scena festivalului, de-a lungul celor trei zile. Multe dintre ele sunt pentru prima oară în România, cum ar fi Evanescence și Godsmack, ca să amintesc doar două, iar headlinerul absolut, Guns N’ Roses, revine în țară cu un nou concert extraordinar, după cel din 2010. Va fi un eveniment mare și greu, dar care, cu siguranță, se va concretiza într-un show rock de proporții, care îi va încânta pe fani, aceasta fiind, de fapt, miza noastră.