[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 29/01/2013

Un nou restaurant în Centrul Istoric, Veneziano

Un nou restaurant în Centrul Istoric, Veneziano

Pe strada Mântuleasa, la nr. 31, a fost inaugurat Veneziano Restaurant-Boutique, un restaurant care propune servirea mesei în oraş nu ca extravaganţă, ci ca şi cutumă şi stil de viaţă natural.

Mergi?

După modelul locaţiilor de tip “boutique”, conceptul poartă cu el încărcătura de “intim”, dar şi pe cea de “haute cuisine”, în contrast cu filozofia restaurantelor de masă sau cu cea a restaurantelor de afaceri.

”Am deschis un restaurant pentru cei pentru care este absolut firesc să ia masa în oraş, pentru cei care adoră fructele de mare, pieptul de raţă cu sos de piper verde sau muşchiul de vită în sos de trufe, fără ca acestea să fie mofturi. Ne adresăm clienţilor cu venituri de la mediu în sus, însă şi cu un profil cultural solid, pentru care servirea mesei la un restaurant nu este un gest demonstrativ sau de etalare socială, ci un gest de normalitate şi bonomie”, spune unul dintre proprietarii restaurantului, Radu Cruceanu.

În meniul restaurantului se regăsesc şi fructele de mare, preparate din berbec, peşte, icre, paste, raţă, porc sau vită.