[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 24/10/2012
Casa Mica Elveţie
Bucureşti Chef Jakob Hausmann va deschide în curând Casa Mica Elveţie, la Predeluţ.

Casa Mica Elveţie

Cheful elveţia Jakob Hausmann îşi propune să deschidă o casă de oaspeţi la Predeluţ şi să-şi concentreze eforturile pe Mica Elveţie din Centrul Vechi, în timp ce restaurantul din str. Sandu Aldea a fost închis.

„Mi-a fost greu să iau această decizie, însă astfel mă pot concentra mai bine pe locaţia din Centrul Istoric, pe schimbările din meniu, pe implementarea conceptului de ospitalitate. Am constatat că pentru clienţii mei este foarte important să fiu prezent în locaţie şi să mănânce preparate gătite exclusiv de mine”, a spus Jakob Hausmann.

Cheful elveţian îşi propune ca în viitorul apropiat să deschidă o casă de oaspeţi la Predeluţ. El vrea să organizeze la Casa Mica Elveţie teambuilding-uri culinare, dar şi cooking trip-uri pentru cei care vor să se bucure de gastronomic.

Restraurantul Mica Elveţie din Bucureşti are 80 de locuri şi alte 40 pe terasă. Esta situat pe strada Franceză 60, în cadrul Europa Royale Hotel.