[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

restaurante centrul vechi

RestauranteUn nou restaurant în Centrul Istoric, Veneziano

Pe strada Mântuleasa, la nr. 31, a fost inaugurat Veneziano Restaurant-Boutique, un restaurant care propune servirea mesei în oraş nu ca extravaganţă, ci ca şi cutumă şi stil de viaţă natural.

RestauranteRatatouille pentru 300 de persoane, gătit în Centrul Vechi

Chef-ul Jakob Hausmann, de la restaurantul Mica Elveţie, va găti un ratatouille pentru zeci de persoane.

ŞtiriDuminica culinară la Energiea, pe 18 noiembrie

Pe 18 noiembrie, de la ora 18:00, itinerariul Duminicii Culinare se opreşte în Franţa, ţară în care bucătăria este considerată o artă.

RestauranteMeniu de Halloween la Negresco

Restaurantul Negresco organizează o cină de Halloween pe 31 octombrie, la lumina dovlecilor.

RestauranteCasa Mica Elveţie

Cheful elveţia Jakob Hausmann îşi propune să deschidă o casă de oaspeţi la Predeluţ şi să-şi concentreze eforturile pe Mica Elveţie din Centrul Vechi, în timp ce restaurantul din str. Sandu Aldea a fost închis.

RestauranteMEZE Taverna

Numele localului reprezintă un concept gastronomic foarte popular în Grecia, “MEZE”, care ilustrează plăcerea grecilor de a mânca împreună, de a împărţi cu familia şi cu prietenii nu doar bucuria de zi cu zi, ci şi tot ce au pe masă.

RestauranteLocal Nou: Negresco

Pe o stradă frumoasă, plină de is­torie şi clădiri vechi, este deschis nu de mult timp un restaurant al cărui nume are rezonanţe... azure.

RestauranteRestaurant nou: Mica Elveție

Una dintre calităţile pe care trebuie să le aibă un restaurant pentru a fi, într-adevăr, foarte bun este constanța tuturor „ingredientelor” sale: curățenie, personal, servicii și, desigur, bucatele.

RestauranteNegresco

Pe o stradă frumoasă, plină de istorie şi clădiri vechi, este deschis nu de mult timp un restaurant al cărui nume are rezonanţe azure: Negresco.

FeaturesHanul lui Manuc, original la bucată

Dacă n-ați copilărit în tinda casei bunicilor sau dacă vreți să retrăiți sentimente uitate, să știți că din această lună proprietarii vor scoate mesele în cerdac. Mușteriii să vină!

RestauranteTaverna Maria

Taverna Maria din Bucureşti are specific grecesc, de la reţetele din meniu şi până la decor sau muzica interpretată de formaţia restaurantului.

RestauranteThe Embassy Hanul cu Tei

The Embassy din Centrul Istoric este amplasat în una dintre singurele clădiri din Bucureşti care şi-au păstrat farmecul. Hanul găzduieşte în prezent pe lângă restaurant şi mai multe galerii de artă.

RestauranteRed Angus Steak House

Restaurantul Red Angus din Bucureşti poartă numele uneia dintre cele mai vechi specii de vită. Varietate de steak-uri cu diferite origini: Statele Unite, Noua Zeelanda si Europa, dar şi meniu special pentru copii.

RestauranteVatra

Restaurantul Vatra din București are specific românesc, iar acesta se completeayă cu autenticitatea decorului transilvănean. Vinul este adus din cele mai cunoscute podgorii românești.

RestauranteExcalibur

Restaurant amenajat în stil medieval, unde mâncarea este servită pe platouri de lemn şi se poate consuma fără tacâmuri. Are 3 sedii în Bucureşti: bd. Mihail Kogălniceanu nr. 3, stada Academiei 39-41 şi str. Blănari nr. 9.

RestauranteMalagamba

Restaurantul Malagamba se găseşte la parterul unei clădiri interbelice din Centrul Istoric, unde susţineau concerte Sergiu Malagamba şi orchestra lui. Serviciu de livrare în zona din apropiere prin Malagamba Gourmet Delivery.

RestauranteRestaurant Casa Capșa

"Casa Capşa" este situată în centrul Bucureştiului istoric la intersecţia străzilor Calea Victoriei şi Edgar Quinet.