[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 23/10/2012
Bucureşti MEZE Taverna este amplasat pe strada Nicolae Tonitza 6 (Centrul Istoric al Bucureştiului).

MEZE Taverna

MEZE Taverna

Numele localului reprezintă un concept gastronomic foarte popular în Grecia, “MEZE”, care ilustrează plăcerea grecilor de a mânca împreună, de a împărţi cu familia şi cu prietenii nu doar bucuria de zi cu zi, ci şi tot ce au pe masă.

Meniul restaurantului este conceput de unul dintre cei mai apreciaţi bucătari greci, Georgios Kritos. Cele mai multe dintre ingredientele folosite sunt aduse direct din Grecia, de la producători locali. Brânza feta şi untul vin din Elasona Larissa, măslinele din Kriopigi, uleiul de măsline este produs în Creta, mierea este colectată de la producători locali din Polyhrono, pita vine din Oreonastro Thessaloniki, calamarii şi caracatiţa din Mareea Egee, iar cârnaţii Loukaniko Horiatiko sunt făcuţi în Poligiros Farma Zagoritis.

Designul MEZE Taverna a fost conceput pentru a recreea, în mod autentic, atmosfera unei taverne greceşti, dar şi pentru a asigura un suflu modern.

MEZE Taverna este situat în Centrul Istoric, pe strada Nicolae Tonitza nr. 6 şi este deschis în fiecare zi, de la ora 10.00 până la ultimul client.