[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

festivaluri bucuresti

MuzicăBeWhere the Fest is: B’Estfest Summer Camp

Unul dintre cele mai bune 20 de festivaluri europene, B’Estfest devine, și la a șasea ediție, „parc de distracții” cu scene în aer liber și terase.

MuzicăBeWhere the Fest is: Tuborg Greenfest powered by ROCK THE CITY

Bucureștiul devine Paradise City! Reveniri spectaculoase și premiere pe scena bucureșteană – sunt principalele atuuri ale celei de-a patra ediții a festivalului.

FeaturesBeWhere the Fest is: Ost Fest 2012

Transhumanța rockului. OST Mountain FEST devine, de anul acesta, OST FEST și aduce la București unele dintre cele mai răsunătoare nume ale muzicii grele.

FeaturesBB5 încearcă să locuiască Bucureștiul

Titrată în Forbes, recomandată în Artforum și FlashArt și anunțată de revistele Lufthansa, Bucharest Biennale 5 își deschide ușile pe 24 mai. Tema de anul acesta: Tactici pentru aici și acum. Curatoare: Anne Barlow.

Evenimentul luniiFestivaluri de film la Bucureşti: NexT

Festi­va­lul Internațional de Film NexT (ediția a 6-a) are loc între 28 martie și 1 aprilie la Scala și Studio. Seminariile dedicate regiei, sound-designului și distribuției de film se ţin la cafeneaua Cărturești Verona.

Evenimentul luniiFestivaluri de film la Bucureşti: B-EST

Cea de-a 8-a ediție a Festiva­lului Internațional de Film București, destinat exclusiv lungmetrajelor, are loc în pe­rio­ada 19-25 martie la Cine­ma Studio, NCRR și Sala Elvira Popescu.

Evenimentul luniiFestivalul Internaţional de Literatură Bucureşti

A patra ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură Bucureşti promite să fie un eveniment memorabil al lunii decembrie. Timp de trei zile, scriitorii români şi străini îşi aşteaptă cititorii la Clubul Ţăranului.

Muzică clasicăFestivalul de Muzică Veche Bucureşti

A şasea ediţie a Festivalului de Muzică Veche Bucureşti se va desfăşura în perioada 26 – 30 octombrie 2011, în Salonul Mare de Recepţii al Muzeului Naţional Cotroceni.