[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cronica de album

MuzicăPuscifer – Conditions of My Parole

Alături de Steven Wilson, Maynard James Keenan este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai creativi muzicieni ai ultimilor 20 de ani.

MuzicăBruce Springsteen - Born in the U.S.A.

Fără a da dovadă de fals patriotism, Bruce ”The Boss” Springsteen lansa în 1984 un album plin de forță, de mesaj, totuși ușor neclar ca stare, dar cui nu-i prinde bine și puțină melancolie...

MuzicăEric Clapton – Unplugged

Orice album Eric Claton este unul de colecţionat, dar nu de ţinut în raft. De ascultat.

MuzicăThe Black Keys - El Camino

The Black Keys a devenit o trupă de succes internaţional abia de la albumul Brothers (al şaselea, apărut în 2010), aşa că cei care i-au ascultat pentru prima oară anul trecut şi vor descoperi, să zicem, albumul Thickfreakness (2003) vor avea un mic şoc.

MuzicăYes - The Ladder

Am vrut să încep anul prin a recomanda un album optimist și primul care mi-a venit în minte a fost acesta.

Muzică2011 in 12 albume de ascultat

În ceasul al 12-lea, facem o listă cu materialele discografice care ne-au atras atenția de-a lungul anului. Rock și blues, electro-experimental sau folk, imposibil să nu vă regăsiți într-unul dintre discurile importante apărute în 2011.

MuzicăMastodon - The hunter

Am descoperit Mastodon în 2009, deși primul album al lor a fost lansat în 2002, odată cu piesa Oblivion, de pe Crack the Skye.

MuzicăRed Hot Chili Peppers - I'm with you

Mărturisesc că nu am fost niciodată un împătimit al trupei RHCP, dar am respectat-o din punct de vedere muzical, pentru că, fără îndoială, este un grup care amestecă bine Funk, Rap și Rock, și asta încă din 1984.

Muzicăbyron - Forbidden Drama

Dan Byron lansa în 2007 primul său material discografic. Avem de-a face cu un album concept, structurat în 3 acte și un epilog, cu 13 piese, o singură compoziţie fiind semnată 6fingers.

MuzicăEddie Vedder - Ukulele Songs

Al doilea disc semnat Eddie Vedder (după soundtrackul pentru Sean Penn, Into the Wild) este un album „de stare”, cu un Vedder, la 46 de ani, foarte melancolic.

MuzicăSuperHeavy - SuperHeavy

Un grup super natural, o alăturare muzicală absolut eclectică. SuperHeavy pornește cu un mare avantaj: Dave Stewart, Mick Jagger, Damian Marley, Joss Stone si compozitorul A.R. Rahman.

MuzicăThe Raveonettes - Raven in the Grave

Succesul avut cu EP-urile și cele 4 albume anterioare, duo-ul rock danez The Raveonettes să lanseze în 2011 un material aparţinând unei game complet diferite: Raven in the Grave.