[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Raluca Radu publicat la: 6/10/2011
Album de stare

The Raveonettes - Raven in the Grave

The Raveonettes - Raven in the Grave

Succesul avut cu EP-urile și cele 4 albume anterioare, duo-ul rock danez The Raveonettes să lanseze în 2011 un material aparţinând unei game complet diferite: Raven in the Grave.

Față de abordarea cunoscută de public, noul LP-ul înlocuiește sunetul chitărilor electrice și beat-urile puternice cu prezența fantomatică a unor sintetizatoare și cu riff-uri liniștitoare de chitară. Majoritatea pieselor invită într-o atmosferă ușor misterioasă, într-o stare sobră, de inspirație gotică, în stilul anilor ΄80.

Despre album, membrii trupei spun că nicio piesă nu are vreo strălucire reală de soare. Este întunecat, dar nu deprimant, cu un sentiment la fel de puternic precum speranţa. Doar Recharge & Revolt, Ignite și Forget That You're Young vin să amintească de dinamismul Raveonettes.

Raven in the Grave s-a dovenit deja a fi pe gustul fanilor români, având în vedere primirea pe care a avut-o la festivalul Summer Well.