[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

albumul lunii

MuzicăDave Matthews Band - Away from the World

Albumul asupra căruia mă voi opri este Away from the World, semnat de o trupă foarte dragă mie, Dave Matthews Band. DMB nu este genul de trupă care să impresioneze. Este o trupă de la care te aştepţi să cânte ca şi până atunci.

MuzicăDead Sara - Dead Sara

Ascult albumul de mai bine de o lună şi, dat fiind faptul că îmi place foarte mult, încerc să găsesc ceva la el care să îmi placă mai puţin.

MuzicăSelah Sue - Selah Sue

Este, pentru mine, cea mai plăcută surpriză muzicală din ultima perioadă. Datorită unor cântărețe ca Amy Winehouse, Adele sau Duffy, genul soul (soul-revivial) a căpătat amploare.

MuzicăCorrosion of Conformity - Corrosion of Conformity

Trupa americană de heavy metal revine cu al optulea album de studio, după o pauză de şapte ani.

MuzicăVarious Artists – Chimes of Freedom: Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International

Aniversarea organizaţiei non-guvernamentale Amnesty International (ce are ca scop protejarea drepturilor omu­lui) este încununată de apariţia unei colecţii de 4 CD-uri (73 de piese) formate din piese Bob Dylan interpretate de diverşi artişti.

MuzicăPuscifer – Conditions of My Parole

Alături de Steven Wilson, Maynard James Keenan este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai creativi muzicieni ai ultimilor 20 de ani.

MuzicăThe Black Keys - El Camino

The Black Keys a devenit o trupă de succes internaţional abia de la albumul Brothers (al şaselea, apărut în 2010), aşa că cei care i-au ascultat pentru prima oară anul trecut şi vor descoperi, să zicem, albumul Thickfreakness (2003) vor avea un mic şoc.

MuzicăRed Hot Chili Peppers - I'm with you

Mărturisesc că nu am fost niciodată un împătimit al trupei RHCP, dar am respectat-o din punct de vedere muzical, pentru că, fără îndoială, este un grup care amestecă bine Funk, Rap și Rock, și asta încă din 1984.

MuzicăSuperHeavy - SuperHeavy

Un grup super natural, o alăturare muzicală absolut eclectică. SuperHeavy pornește cu un mare avantaj: Dave Stewart, Mick Jagger, Damian Marley, Joss Stone si compozitorul A.R. Rahman.