[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Mihai Nicolau publicat la: 5/06/2012
Dead Sara - Dead Sara
Albumul lunii

Dead Sara - Dead Sara

Ascult albumul de mai bine de o lună şi, dat fiind faptul că îmi place foarte mult, încerc să găsesc ceva la el care să îmi placă mai puţin.

Nu am reuşit şi, de astăzi, nici nu mai încerc! Vocea trupei este Emily Armstrong (invitată să cânte pe viitorul album Hole), care, cu siguranţă, şi-a petrecut copilăria ascultând mult punk şi grunge. Este înzestrată cu plămâni puternici, dar şi cu mult nerv.

De la piese radio friendly, ca Whispers & Ashes (pe care mi-o imaginez cântată şi de Kings of Leon), We Are What You Say, la piese în stil Nirvana, ca Monumental Holiday, sau una de riff à la Tom Morello, Wetherman.  Între cele două balade atinse de disperare: Face to Face şi Sorry for it All’, găsim şi două punk-blues-uri excelente – Timed Blues şi Lemon Scent. Am uitat să menţionez că la chitară se află tot o domnişoară, Siouxsie Medley. După un asemenea prim album, încerc să îmi cumpănesc aşteptările pentru viitorul.