[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Mihai Nicolau publicat la: 2/05/2012
Selah Sue - Selah Sue
Albumul lunii

Selah Sue - Selah Sue

Este, pentru mine, cea mai plăcută surpriză muzicală din ultima perioadă. Datorită unor cântărețe ca Amy Winehouse, Adele sau Duffy, genul soul (soul-revivial) a căpătat amploare.

Selah Sue vine cu ceva nou: pe lângă R&B şi soul, aduce și un „reggae flavor’’. Majoritatea pieselor au un aer personal: Mommy, Piece of Mind, Just Because I Do. Selah Sue este versatilă, aduce prospețime, dar nu încearcă să „scoată ochii” cu ale sale calități.

Sinceritate și sensibilitate (Summertime), suflet „made in Jamaica” (Crazy Sufferin’ Style, Raggamuffin) şi rappin’ à la Fugees (Piece of Mind). Toate aceste ingrediente au făcut ca ea să fie invitată să cânte în deschiderea spectacolelor lui Prince. Asta s-a întâmplat în urmă cu doi ani, pe când avea doar 20 de ani.

Pentru o vizibilitate și mai mare recunoaștere, îl are invitat pe album pe Cee Lo Green, cu care cântă piesa Please. Fiind născută în Belgia, succesul ei se face, deocamdată, simţit doar în Europa. Albumul a beneficiat de patru single-uri și tot ce pot să sper este ca Selah să nu intre într-un con de umbră și să nu aibă parte de o viață meteorică pe plan muzical.

Felicit organizatorii B’Estfest pentru că au inclus-o în line-up și le mulțumesc pe această cale, pentru că așa am descoperit-o. Este încă tânără, foarte talentată și, dacă nu suferă de „sindromul Amy”, poate ajunge departe. Acum rămâne să ne rugăm ca sonorizarea la concert să fie una demnă să o pună în valoare.

 

Taguri: