[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 3/11/2011

Rembrandt, hotelul din sufletul orașului

Rembrandt, hotelul din sufletul  orașului

Intim şi cochet. Aceasta a fost prima impresie atunci când am zărit hotelul de afară. O clădire care se potriveşte perfect într-un centru istoric de oraş european. Un colţ de Bucureşti cu parfum de capitală civilizată.

Hotelul are 16 camere împărţite pe 7 etaje. Camerele Turist au minim 15 metri pătraţi, în timp ce camerele Business pot avea chiar şi 35 de metri pătraţi. Stilul este simplu, clasic. În camere găsiţi mai ales mobilier din lemn de stejar şi din piele autentică.

Iar la parter se află Café Klein, locul unde se serveşte în fiecare dimineaţă micul dejun cu cafea, suc natural de portocale, salată de fructe, cereale, iaurturi, gaufres calde. Cafeneaua este deschisă toată ziua, inclusiv pentru cei care nu sunt clienţii hotelului.

Dar, pe lângă design, atmosferă, cafenea, ceea ce recomandă cel mai mult acest hotel de 3 stele este poziţionarea. Se află chiar în sufletul oraşului. De aici se poate ajunge în câteva minute de mers pe jos la aproape toate obiectivele turistice bucureştene.

Ieşiţi pe uşă şi vă veţi afla în miezul Centrului Vechi al capitalei, la capătul unei străzi pietruite, cu felinare, care aminteşte de vechiul Paris. Veţi avea în stânga French Bakery, un excelent loc de luat masa, iar în dreapta Grand Café Van Gogh, un local care poate fi folosit atât pentru un business lunch, cât şi pentru o petrecere cu degustare de vinuri cu prietenii.

De aici puteţi admira clădirile cu arhitectură modernistă din anii ‘20, dar şi furnicarul eclectic de oameni care umplu intersecţiile înguste ale Centrului Vechi la aproape orice oră din zi sau din noapte, în aproape orice zi a săptămânii. Dacă pentru cei care vin în interes de serviciu, Rembrandt este o alegere bună (deşi agitaţia şi zgomotul din Centrul Vechi pot fi uneori chinuitoare), pentru turişti este alegerea ideală.

Şi la un preţ bun pentru o capitală europeană. Camerele costă între 50 şi 118 euro pe noapte, în funcţie de sezon, disponibilitate, precum şi tipul camerei.

Preţul include mic dejun, toate taxele şi acces nelimitat gratis la internet. În plus, clienţii mai pot beneficia de transfer de la şi către aeroport, servicii de spălătorie, parcare cu plată în apropierea hotelului, opere de artă de autor pe pereţi şi un recepţioner care vorbeşte mai multe limbi străine.