[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

hoteluri universitate

HoteluriHotel Central

Hotelul Central din Bucureşti este situat în apropierea parcului Cişmigiu, oferind acces uşor la instituţii culturale şi bancare, magazine de lux sau restaurante. Dispune de 62 de camere renovate, dotate cu baie, telefon, televizor, AC, minibar.

TurismRembrandt, hotelul din sufletul orașului

Intim şi cochet. Aceasta a fost prima impresie atunci când am zărit hotelul de afară. O clădire care se potriveşte perfect într-un centru istoric de oraş european. Un colţ de Bucureşti cu parfum de capitală civilizată.

HoteluriHotel Intercontinental

Hotel Intercontinental București este situat la km O al capitalei, în imediata apropiere a celor mai importante obiective din zonă : Teatrul Național, Universitatea, Piața Universității.

HoteluriHotel Casa Capșa

Hotel Casa Capșa a acumulat pe parcursul a mai bine de 150 de ani de existență o bogată experiență în domeniul ospitalității, obiectivele sale fiind încă de la început mulțumirea și tratarea cu respect a fiecărui client în parte.