[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

hoteluri bucuresti

TurismHotel Christina

Hotelul deschis în 2009 se laudă cu cinci buline pline pe cunoscutul site de specialitate Trip Advisor. De altfel, acolo l-am găsit şi noi şi, intrigaţi, am mers să vedem despre ce e vorba.

TurismHotel Scala

A fost construită în 1920 şi, la acea vreme, era un etalon al caselor cu clasă din Bucureşti. Acum găzduieşte Scala, un boutique hotel de patru stele care dă un nou sens expresiei „art de vivre”.

OraşUrbanism: Hotel Cişmigiu

Prima clădire construită pe Bulevardul „Regina Elisabeta” în 1912 se redeschide după o operaţie de restaurare ce a durat trei ani.

TurismVilla Barrio

Pe vremuri, era casa unei familii nobile bucureştene. Vila în stil art deco a fost construită la începutul secolului XIX şi decorată de artişti italieni ai timpurilor. Acum se numeşte Barrio şi este un boutique residence.

TurismHoteluri din Bucureşti: Grand Hotel Continental

Clădire cu parfum interbelic, mobilă de la târguri de antichităţi din Italia şi case de licitaţii din Viena, gastronomie franţuzească. Aceasta este reţeta unui boutique hotel de cinci stele din mijlocul Bucureştiului - Grand Hotel Continental .

TurismCarol Parc Hotel

Pe vârful Dealului Filaret, în cel mai înalt punct natural al Bucureştiului, se află un small luxury boutique hotel de 5 stele. Carol Parc Hotel a fost inaugurat acum cinci ani în fostul palat Şuter de la 1906.

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Residence Hotels

Pentru aceia dintre voi care vor rămâne de revelion în Bucureşti, BeWhere! a făcut o trecere în revistă a ofertelor restaurantelor si hotelurilor din oraş.Mai jos oferta celor de la Residence Hotels

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Carol Parc Hotel

Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cină la unul dintre numeroasele restaurante de hotel. Continuăm lista cu Carol Park Hotel

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: JW Marriott

La Marriott Revelionul se laudă cu o strălucitoare ţinută retro şi o colecţie de petreceri dedicate fiecărei decade clasice din istorie.

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Hotel Epoque

O petrecere Belle Epoque într-o noapte... epocală. Vi se promit dansuri picante, muzică de cabaret, delicii gourmet, toate într-un abandon tipic pentru Parisul de altădată.

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Athénée Palace Hilton

Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cina la unul dintre numeroasele restuarante de hotel. Continuam lista cu Athénée Palace Hilton.

HoteluriHotel Christina

Hotelul Christina din Bucureşti este cotat la 4 stele, iar culoarea predominantă în interior este albul. Lunch Cafe Christina este dispus pe două niveluri, având un număr total de 70 de locuri plus terasă.

HoteluriHotel Scala

Hotelul Scala Bucureşti este amplasat într-o casă construită în stil neo-românesc pe un teren cumpărat de familia Catargi. Există patru categorii de camere: standard, superior, premium şi suite. În incintă este amplasat şi Restaurantul Repertorium Gourmet

HoteluriHotel Central

Hotelul Central din Bucureşti este situat în apropierea parcului Cişmigiu, oferind acces uşor la instituţii culturale şi bancare, magazine de lux sau restaurante. Dispune de 62 de camere renovate, dotate cu baie, telefon, televizor, AC, minibar.

HoteluriHotel Golden Tulip

Hotelul Golden Tulip este cotat la 4 stele şi are 82 de camere, fiind amplasat în inima zonei financiare a Bucureştiului. Camerele beneficiază de internet wireless, telefon, minibar, TV.

HoteluriCapital Plaza Hotel

Capital Plaza Hotel a fost deschis în 2009 şi are 95 de camere, fiind amplasat pe fosta Barieră a Herăstrăului de la sfârşitul secolului trecut. Restaurantul hotelului Capital Plaza 1880 oferă preparate din bucătăria mediteraneană.

HoteluriHotel Phoenicia

Hotelul Phooenicia are 180 de camere şi este situat la 6 kilometri distanţă de Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Dispune de 5 săli de conferinţe, bar, două restaurante, centru spa cu piscină, saună şi fitness, toate accesibile gratuit.

HoteluriHotel Berthelot

Hotelul Berthlot are 43 de camere, care oferă o ambianţă intimă şi luxoasă. Sala de conferinţe a hotelului este potrivită pentru întâlnirile unui grup mic sau conferinţe la nivel înalt.

HoteluriHotel Dalin

Hotelurile Dalin din Bucureşti (şos. Ştefan cel Mare 33A, 4 stele şi bd. Mărăşeşti 70-72, 3 stele) oferă o atmosferă plăcută datorită designului interior inedit. Beneficiază de restaurant, bar, cafenea, minibar, telefon, wireless gratuit.

HoteluriHotel Cantemir

Hotelul Cantemir este situat în apropierea Pieţei Unirii, iar camerele au baie proprie, terasă, aer condiţionat, internet wireless. Hotelul are un restaurant cu o capacitate de 40 de locuri şi oferă posibilitatea organizării de mese festive.