[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 2/12/2011
Bucureşti
Athénée Palace Hilton | Episcopiei 1-3  | 0743.040.059

Revelion 2012 în Bucureşti: Athénée Palace Hilton

Revelion 2012 în Bucureşti: Athénée Palace Hilton

Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cina la unul dintre numeroasele restuarante de hotel. Continuam lista cu Athénée Palace Hilton.

Tot aici puteţi lua prânzuri festive cu specific în perioada 6-23 decembrie. Fie că este vorba despre o masă tipic românească, de una germană, italiană, nordică, britanică sau franţuzească, preţul este 95 de lei de persoană plus minim 30 de lei pentru pachetul de băuturi.

Pe 11 decembrie, Hilton pregăteşte un brunch în familie la preţul de 220 de lei de persoană. În 18 decembrie este brunch în ritm de jazz pentru acelaşi preţ, iar în ziua de Crăciun, brunch-ul se mută la Le Diplomate şi, pe lângă bufet şi cameră de joacă pentru copii, are inclus în pachet şi o vizită de la Moş Crăciun, precum şi sesiuni de muzică live.

De Revelion aveţi trei opţiuni: petrecere în stil veneţian la Roberto’s, Boutique Club la Café Athénée şi/sau Noapte Disco în English Bar. Aşadar puteţi începe cu o mască şi un cocktail Bellini la Roberto’s, după reţeta clasică Cipriani pe acordurile cvartetului Fiore.

Continuaţi cu o cină italienească şi o plimbare la Etajul Executive, unde veţi putea urmări focul de artificii de la miezul nopţii. Totul pentru 850 de lei de persoană (1.000 de lei dacă alegeţi varianta cu cazare şi mic dejun a doua zi).