[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 16/12/2011
Bucureşti JW Marriott, Calea 13 Septembrie, 021.403.00.00

Revelion 2012 în Bucureşti: JW Marriott

Revelion 2012 în Bucureşti: JW Marriott

La Marriott Revelionul se laudă cu o strălucitoare ţinută retro şi o colecţie de petreceri dedicate fiecărei decade clasice din istorie.

Aşadar, la Constanţa Ballroom vor fi 60s with a Twist, la Grand Ballroom 70s: Move to the Groove, la Champions Crazy 80s şi la JW Steakhouse Stars, Stripes and Fireworks.

În anii ’60 oamenii savurau carpaccio din piept de raţă afumat, cotlet de miel în crustă de fistic, scoici St. Jacques la tigaie şi mousse de mango, aşa că asta veţi servi şi voi dacă alegeţi Constanţa Ballroom. Distracţia este asigurată de Horia Brenciu şi HB Orchestra, iar bile­tul costă 890 de lei de persoană.

Cei de la Champions promit pui în crustă de migdale cu salsa de mango şi papaya, medalioane de vită cu sos de brânză albastră şi cremă de zahăr ars cu fructul pasiunii, printre altele. Biletul costă 450 de lei de persoană şi include şi „programul artistic” cu DJ şi VJ.

Pentru legen­dele rockului clasic american, cocktail de homar, crabcakes, jeleu de zmeură marinat în sambuca şi alte delicii, alegeţi Steakhouse. Porţii imense garantate. Totul la 890 de lei de persoană.