[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

hotel de lux

TurismEuropa Royale Hotel Bucureşti a fost deschis

Lanţul hotelier Europa Group Hotel a deschis prima sa locaţie din România, în Bucureşti, pe strada Franceză nr. 60.

TurismVilla Barrio

Pe vremuri, era casa unei familii nobile bucureştene. Vila în stil art deco a fost construită la începutul secolului XIX şi decorată de artişti italieni ai timpurilor. Acum se numeşte Barrio şi este un boutique residence.

TurismHoteluri din Bucureşti: Grand Hotel Continental

Clădire cu parfum interbelic, mobilă de la târguri de antichităţi din Italia şi case de licitaţii din Viena, gastronomie franţuzească. Aceasta este reţeta unui boutique hotel de cinci stele din mijlocul Bucureştiului - Grand Hotel Continental .

TurismCarol Parc Hotel

Pe vârful Dealului Filaret, în cel mai înalt punct natural al Bucureştiului, se află un small luxury boutique hotel de 5 stele. Carol Parc Hotel a fost inaugurat acum cinci ani în fostul palat Şuter de la 1906.

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Residence Hotels

Pentru aceia dintre voi care vor rămâne de revelion în Bucureşti, BeWhere! a făcut o trecere în revistă a ofertelor restaurantelor si hotelurilor din oraş.Mai jos oferta celor de la Residence Hotels

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Carol Parc Hotel

Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cină la unul dintre numeroasele restaurante de hotel. Continuăm lista cu Carol Park Hotel

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: JW Marriott

La Marriott Revelionul se laudă cu o strălucitoare ţinută retro şi o colecţie de petreceri dedicate fiecărei decade clasice din istorie.

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Hotel Epoque

O petrecere Belle Epoque într-o noapte... epocală. Vi se promit dansuri picante, muzică de cabaret, delicii gourmet, toate într-un abandon tipic pentru Parisul de altădată.

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Athénée Palace Hilton

Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cina la unul dintre numeroasele restuarante de hotel. Continuam lista cu Athénée Palace Hilton.

HoteluriHotel Christina

Hotelul Christina din Bucureşti este cotat la 4 stele, iar culoarea predominantă în interior este albul. Lunch Cafe Christina este dispus pe două niveluri, având un număr total de 70 de locuri plus terasă.

HoteluriHotel Golden Tulip

Hotelul Golden Tulip este cotat la 4 stele şi are 82 de camere, fiind amplasat în inima zonei financiare a Bucureştiului. Camerele beneficiază de internet wireless, telefon, minibar, TV.

TurismHotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucureşti

Are 45 de apartamente, un spa, un valet personal pentru fiecare client, un bistro francez, un wintergarden şi un chef cu stele Michelin. Deschis la începutul acestui an, Epoque este cel mai nou boutique hotel de lux din capitală.