[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 6/10/2011

Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucureşti

Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucureşti

Are 45 de apartamente, un spa, un valet personal pentru fiecare client, un bistro francez, un wintergarden şi un chef cu stele Michelin. Deschis la începutul acestui an, Epoque este cel mai nou boutique hotel de lux din capitală.

Apartamentele sale se întind pe suprafeţe care pot ajunge până la 110 metri pătraţi şi sunt compartimentate astfel încât să fie potrivite atât pentru relaxare, cât şi pentru lucru. Designul interior, realizat de igloo architecture, este inspirat de liniile neoromâneşti foarte populare în primele decade ale secolului 20. 

Arcele şi coloanele sunt cele care transformă decisiv atmosfera prin culori închise, sobre, departe de falsa opulenţă atât de des întâlnită în ultima vreme. Interpretarea stilului istoric este contemporană însă. Piesele de mobilier tradiţional din lemn masiv sunt asortate unor elemente ex­- plicit actuale, cum ar fi plăcile de mdf alb cu frezări decorative, sticla givrată, tăbliile de uşă din mdf sau plasmele, care nu pot lipsi dintr-un spaţiu mo­dern.

Unul dintre cele mai exclusiviste servicii ale hotelului este personal butler. Cei care optează pentru acest serviciu vor avea la dispoziţie un valet care să le satisfacă orice solicitare 24 de ore din 24, de la rezervări la spectacole sau aranjarea hainelor în dulap şi până la lustruirea pantofilor, rearanjarea camerelor, livrări, comisioane sau călcarea cămăşilor.

Majordomul promite să-şi amintească de preferinţele clientului său şi să-i pregătească următoarele vizite în funcţie de acestea – flori preferate, mâncăruri favorite, tabieturi, cerinţe specifice pentru o călătorie de business etc.

La Hotel Epoque mergeţi dacă vreţi să fugiţi de oraş rămânând totuşi în Bucureşti, dacă vă plac hotelurile cu o atmosferă boemă reinterpretată mo-dern şi dacă vă surâde ideea unui valet personal. În plus, este un loc bun de recomandat partenerilor de afaceri veniţi în vizită.

Epoque Bistro
„Creaţiile culinare” de la bistroul hotelului poartă semnătura lui Guy Martin, un chef francez cu stele Michelin. Meniul este de inspiraţie franceză şi sezonier. La prânz puteţi testa un business lunch gourmet cu amuse bouche, aperitiv sau supă, fel principal şi desert. Oferta „biz­lunch” este de 130 de lei pentru o persoană. 

Epoque Spa
La spa găsiţi o piscină interioară încălzită, saună uscată şi umedă, duşuri emoţionale, masaj cu aromaterapie, împachetări corporale cu produse cosmetice bio şi un refreshment bar. Zona de spa include şi un centru de fitness cu antrenor personal.