[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Turism

Revelion 2012 în Bucureşti: Hotel Epoque
Bucureşti Hotel Epoque | Intrarea Aurora 17C | 021.312.32.32

Revelion 2012 în Bucureşti: Hotel Epoque

O petrecere Belle Epoque într-o noapte... epocală. Vi se promit dansuri picante, muzică de cabaret, delicii gourmet, toate într-un abandon tipic pentru Parisul de altădată.

Revelion 2012 în Bucureşti: Athénée Palace Hilton
Bucureşti
Athénée Palace Hilton | Episcopiei 1-3  | 0743.040.059

Revelion 2012 în Bucureşti: Athénée Palace Hilton

Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cina la unul dintre numeroasele restuarante de hotel. Continuam lista cu Athénée Palace Hilton.

Revelion 2012 în Bucureşti: Radisson Blu
Bucureşti Radisson Blu | Calea Victoriei 63-81 | 021.311.90.00

Revelion 2012 în Bucureşti: Radisson Blu

Pentru aceia dintre voi care vor rămâne de revelion în Bucureşti, BeWhere! a făcut o trecere în revistă a ofertelor restaurantelor si hotelurilor din oraş.

Vacanţă în Pirini

Vacanţă în Pirini

Bansko este o combinaţie între tradiţional şi lux, o staţiune din Bulgaria care şi-a căpătat de curând renumele de world-class ski-resort. În plus, este şi destul de aproape de Bucureşti.

Rembrandt, hotelul din sufletul  orașului

Rembrandt, hotelul din sufletul orașului

Intim şi cochet. Aceasta a fost prima impresie atunci când am zărit hotelul de afară. O clădire care se potriveşte perfect într-un centru istoric de oraş european. Un colţ de Bucureşti cu parfum de capitală civilizată.

Burghausen, o lume medievală  între Germania şi  Austria

Burghausen, o lume medievală între Germania şi Austria

Vă propunem o evadare în natură şi o întoarcere în lumea medievală. Vă teleportăm într-un loc unde timpul curge altfel. Vă ducem în Bavaria, undeva între Salzburg şi München. Destinaţia: Burghausen.

Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucureşti

Hotel Epoque, cel mai nou boutique hotel de lux din Bucureşti

Are 45 de apartamente, un spa, un valet personal pentru fiecare client, un bistro francez, un wintergarden şi un chef cu stele Michelin. Deschis la începutul acestui an, Epoque este cel mai nou boutique hotel de lux din capitală.