[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Stela Nadoleanu

Își începe cariera în presa scrisă în anul 2005, ca redactor al revistei The One. Un an mai târziu își începe activitatea în cadrul Publimedia ca redactor al secțiunilor de timp liber și cultură din suplimentului După Afaceri (Ziarul Financiar). În octombrie 2011 lansează pe piață revista BeWhere!.

editori.bewhere.ro/stela-nadoleanu/
Revisited - Schimbări  în decor

Revisited - Schimbări în decor

Sunt locuri cărora le călcăm pragul de multă vreme. Sau în care am poposit la ceas de noapte. Ne-au obişnuit cu un meniu sau cu un stil anume. De curând, şi-au schimbat chipul. „Dar năravul”?

acasă. un loc, un mod, o stare

acasă. un loc, un mod, o stare

Sunt mai multe întrebări prin care aş putea să încep acest articol. Ce planuri de vacanţă aveţi? Unde faceţi Revelionul? Unde vă petreceţi Apocalipsa?...

Wood Be Nice - Lucrări, gânduri, proiecte care îmbrățișează lemnul

Wood Be Nice - Lucrări, gânduri, proiecte care îmbrățișează lemnul

Lemn și fotografie. Colaje. Proiecte de grup. O poveste care a început acum doi ani, semnată de doi artiști: Daniel Loagăr și Andrei Cornea. La ceas aniversar, le-am propus un altfel de colaj.

Trunchiuri și mlădițe

Trunchiuri și mlădițe

De obicei, nu mă dau în vânt după definițiile stricte. Cred în utilitatea lor, dar mai cred că există multe alte nuanțe de luat în calcul.

„În mod obișnuit sunt o persoană obișnuită”
Bucureşti René Kubášek este director al Centrului Ceh din București

„În mod obișnuit sunt o persoană obișnuită”

Un diplomat cultural care iese, adesea, din tiparele oficiale. Dar își asumă rolul de a promova cultura cehă în orice context. Centrul Cultural pe care îl conduce este unul dintre cele mai active în momentul acesta, dar îi rămâne timp pentru a continua idila sa cu Bucureștiul.

Bucureşti René Kubášek is currently director of the Czech Centre in Bucharest

"Usually I am usual"

A cultural diplomat who often leaves aside the formal patterns. But he assumes the role of promoting Czech culture in any context. The Cultural Center that he is in charge of is one of the most active right now, but he still has time to continue his romance with Bucharest.

438hall [art bazar]
438HALL, Lascăr Catargiu 16, 0723.224.891; www.438.ro

438hall [art bazar]

Un loc inventiv Și „inventat” la subsolul unei clădiri de pe Lascăr Catargiu, spațiul labirintic al art-bazarului 438HALL vă poftește — nu doar să admirați —, ci să și cumpărați artă.

print it! and read it!

print it! and read it!

Acum un an, pe 6 octombrie mai exact, lansam pe piață revista. Vă spuneam că ne propunem să fim fideli acestui where! exclamativ. Timp liber, cultură, lifestyle? Noi știm să vă spunem unde e musai să fiți!

Dianei patru
Dianei Patru,  Strada Dianei 4 (Piața Rosetti); deschis zilnic; www.facebook.com/dianei.patru

Dianei patru

De multă vreme n-am mai auzit de un loc proaspăt deschis care să-și câștige faima cu atâta rapiditate. Casa de la adresa cu pricina și-a deschis porțile doar de vreo două luni. I s-a dus deja vestea. Cu „muzică, poezie, teatru, film, foto, dezbateri, evenimente cu atitudine” se laudă cei de-ai casei

A murit Morgan Freeman. Like it or share it!

A murit Morgan Freeman. Like it or share it!

"Joi, la orele 5 după amiaza, celebrul (şi mult iubitul) actor a trecut în nefiinţă din pricina unui traumatism arterial. "