[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Stela Nadoleanu

Își începe cariera în presa scrisă în anul 2005, ca redactor al revistei The One. Un an mai târziu își începe activitatea în cadrul Publimedia ca redactor al secțiunilor de timp liber și cultură din suplimentului După Afaceri (Ziarul Financiar). În octombrie 2011 lansează pe piață revista BeWhere!.

editori.bewhere.ro/stela-nadoleanu/
B52, nopți ca-n vamă.

B52, nopți ca-n vamă.

Asta promite 52-ul de foar­te mulți ani. Cine îi știe numele, știe și stilul clubului, și vechea adresă de lângă Cișmigiu. De curând, clubul s-a mutat pe 11 iunie, lângă Fabrica.

Dincolo de evidențe

Dincolo de evidențe

Citind interviurile tematice ale acestei ediții, mi-am amintit de întrebarea pe care ne-o adresau în copilărie părinții, rudele sau chiar prietenii de joacă. „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”

Nişte Băieţi au pornit în turneu

Nişte Băieţi au pornit în turneu

Nişte Băieţi, singura trupă din Romania care abordează stilul “muzică de petrecere cu distors şi final glorios” şi-a început turneul.

Zappa Bar. Pentru cunoscători

Zappa Bar. Pentru cunoscători

Indubitabil numele "Zappa" te duce cu gândul la muzică. Good old music, desigur. Imediat apoi te întrebi de ce nu sunt destule baruri pe această nișă în București.

Unde, la imperativ

Unde, la imperativ

Un amic îmi spunea cândva că i-ar plăcea să poată intra pe Google – vineri seara, de exemplu – și să scrie în bara de căutare: „unde să ies în oraș?”. Iar Google să răspundă prompt, printr-o listă de recomandări pertinente. Unde...?