[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Stela Nadoleanu

Își începe cariera în presa scrisă în anul 2005, ca redactor al revistei The One. Un an mai târziu își începe activitatea în cadrul Publimedia ca redactor al secțiunilor de timp liber și cultură din suplimentului După Afaceri (Ziarul Financiar). În octombrie 2011 lansează pe piață revista BeWhere!.

editori.bewhere.ro/stela-nadoleanu/
ROD. La Cărtureşti

ROD. La Cărtureşti

Dacă ați trecut pe la Târgul cadourilor deștepte de la mansarda Verona în perioada sărbătorilor, sigur ați văzut și spațiul dedicat ROD.

Normalitatea ieşită din comun

Normalitatea ieşită din comun

Pentru a ilustra tema acestei ediții am gândit o copertă specială. Și nu vorbim despre culori speciale și lacuri selective cerute la tipar, așa cum se obișnuiește în proiectele de marke­ting.

Cadouri de Crăciun: arts & crafts

Cadouri de Crăciun: arts & crafts

Un strop de „istorie” decorativă sau chiar câteva amintiri „întipărite” pe lemn pot fi adăugate pe lista de cum­părături. În spiritul „jucăuș-urban” poate ar fi bine să treceți și pe la rafturile (virtuale sau nu) de păpuși.

Red Hot Chili Peppers. 5 ani de la Barça la Bucureşti

Red Hot Chili Peppers. 5 ani de la Barça la Bucureşti

În primăvara lui 2006, la final de mai, mă aflam într-un press-trip în Barcelona. Trei zile de conferințe, dar și trei zile în care să vizitez cât mai multe obiective turistice. Mult Gaudi, desigur.

Cluburi din Centrul Vechi: The Floor
The Floor: Club & Bar, Adresa: Șelari 9-11, Curtea Sticlarilor (la etaj), Zona: Centrul Vechi, Telefon: 0721.600.676, Website: www.thefloor.ro, Email: contact@thefloor.ro

Cluburi din Centrul Vechi: The Floor

Am ajuns în fostul Lucky 13 într-o seară de 13. Ghinion! Vă amintiți vechiul local? O încăpere spa­țioasă, cu tavan înalt,lemn patinat și stucaturi.

Sinners. Câte păcate poate avea un club?
Sinners: Club & Bar, Adresa: Hristo Botev 12, Zona: Piața Rosetti, Telefon: 0723.511.597, Program: Luni - Joi: 16:30-01:00; Vineri: 16:30-05:00; Sâmbătă: 18:30-05:00; Duminica: 16:30-01:00

Sinners. Câte păcate poate avea un club?

N-am pornit către Sinners cu gândul să ignor spiritul impus de postul Crăciunului și nici așteptându-mă să descopăr în subsolul de la Rosetti toată Cutia Pandorei. Însă am fost curioasă să văd cât de mult adevăr se ascunde în spatele unui astfel de nume.

Vremea librarilor. În vizită la librăria Bastilia şi la Cărtureştiul din AFI Palace

Vremea librarilor. În vizită la librăria Bastilia şi la Cărtureştiul din AFI Palace

În epoca iPad-ului, cărțile nu sunt lasate să doarmă pe rafturi. Se deschid noi librării în oraș. Iar poveștile scrise devin pretext cultural pentru evenimente.

Perspective românești

Perspective românești

Apărem pe piață cu această ediție chiar de 1 Decembrie. Și, trebuie să spun, Ziua Națională a născut discuții încă de la ședința de sumar.

Moda fără stil

Moda fără stil

Prin natura serviciului am ajuns în ultimii ani prin foarte multe baruri. "Bună scuză!", o să spuneți, însă acesta chiar a ajuns să fie un defect profesional.

În provincie:

În provincie: "La scriitori"

Târgoviște. Da, vă invităm în provincie, măcar pentru o scurtă escapadă de weekend. Nu faceți mai mult de o oră pe drum! Mergeți pe Calea Domnească până aproape de Chindie. Întrebați de Stadion sau de Muzeul Scriitorilor.