[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Ileana Bîrsan publicat la: 12/12/2012

Filmul ShortsUP: Long Branch

În fiecare miercuri puteți vedea un scurtmetraj oferit de prietenii noștri de la ShortsUP. Ninge și e frig, dar, nu-i așa, în sufletele noastre se face din ce în ce mai cald în preajma Crăciunului.

Cam așa stau lucrurile și în filmul pe care vi-l recomandăm azi, un romance amuzant fără Crăciun, dar cu două personaje extrem de agreabile care au de parcurs un drum inițiatic. Și ce drum!

Long Branch, regizat în 2011 de către canadienii Dane Clark și Linsey Stewart, este un scurt roadmovie despre un “long  road” .

Ea vrea o partidă de sex ca să-și uite fostul iubit. El e de acord și o conduce la el acasă. Doar că până acasă le ia cam două ore, timp în care cei doi înfrigurați, fără să știe unul de altul și fără ca ea să-și dorească să se cunoască, trebuie să-și petreacă mult timp cu vorbe puține.
Vorba zicalei: “Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește”. Fără să trivializez, totuși, filmul are o povestioară amuzantă și deloc siropoasă despre acele întâlniri pe care ne repezim să le socotim accidente sau întâmplări. Ei, să ne mai gândim o dată, atunci!

 O selecţie extinsă de scurtmetraje online e disponibilă pe ShortsUP.ro   

ShortsUP