[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 21/11/2012
Black Friday - 23 noiembrie 2012

Zeci de magazine din România au reduceri de Black Friday

Zeci de magazine din România au reduceri de Black Friday

Cele mai multe produse cu preţ redus de Black Friday vor fi disponibile în magazinele online, încă de la primele ore ale zilei de vineri.

Principala problemă întâmpinată anul trecut a fost cererea prea mare, ceea ce a dus la blocarea site-urilor magazinelor online. Cele mai multe dintre oferte au fost epuizate în doar câteva ore, iar cei care nu au avut încredere în achiziţiile prin internet au ales să-şi petreacă o mare parte din noapte în faţa marilor magazine care au anunţat reduceri de zeci de procente.

Anul acesta, vor oferi reduceri magazine online precum emag.ro, evomag.ro, sigmanet.ro, koyos.ro, pcgarage.ro, cel.ro, itgalaxy.ro, dar şi site-urilor magazinelor Altex (altex.ro), Domo (domo.ro), Flanco (flanco.ro) sau Mediagalaxy (mediagalaxy.ro).

Magazinele specializate în produse de vestimentaţie sau cele de ceasuri şi bijuterii vor participa şi ele la Black Friday. Pasionaţii de fotografie au la dispoziţie, printre altele, site-urile f64.ro, photosetup.ro sau fotohobbyshop.ro, care au reduceri tot weekendul, între 23 şi 25 noiembrie, în limita stocului disponibil.

Domo.ro anunţă pe site-ul oficial că reducerile încep de joi, acestea fiind disponibile la toate produsele, preţurile fiind mai mici cu până la 50%. Altex are oferte online şi offline, tot weekend-ul, cu până la 50% la televizoare, computere şi camere foto digitale.

Fanii muzicii pot profita de biletele cu reducere la cele mai importante concerte, oferite de biletoo.ro sau blt.ro. Toată ziua de vineri pot fi cumpărate tichete cu preţuri mai mici între 20 şi 75 de procente.

Potrivit unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown, aproximativ 4 milioane de români au auzit de Black Friday, iar 59,3% şi-au manifestat interesul de a cumpăra.

„Dintre toţi cei care şi-au manifestat intenţia de a cumpăra de Black Friday, 28,9% au spus că vor să cumpere ceva de la eMAG. Ne aşteptăm ca încă din primele ore să avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe întreaga zi să primim până la două milioane de vizite”, a spus Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare eMAG. Pentru a face faţă numărului foarte mare de vizitatori, compania a investit în ultimele luni 200.000 de euro în infrastructură IT şi a modificat procedura de comandă pentru produsele din promoţiile de Black Friday.

În acest an, reprezentanţii magazinului online au anunţat că vor primi comenzi exclusiv online, cu livrarea acasă, în cel mult şapte zile. Va fi acceptată plata ramburs, online, cu cardul bancar sau cu carduri de rate fără dobândă.

Există o serie de produse pe care specialiştii recomandă să nu fie achiziţionate de Black Friday, deoarece vor exista reduceri şi mai mari cu ocazia Crăciunului sau în luna ianuarie. Printre acestea se numără decoraţiuni de Crăciun, haine de iarnă, bijuterii, cele mai noi modele de camere foto, televizoare LED produse de companii importante sau jucării. 


2013:

Tot weekendul vor fi reduceri de la 25% la 75%, nu doar vineri! Si premii din 3 in 3 ore, pe blt.ro. Printre care si bilete la concertele Scorpions, Jose Carreras, Led Apple, intalniri cu trupa Scorpions si cu Jose Carreras.