[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

magazine online

ShoppingFashion by Ermanno Scervino

În 1999, după o colaborare de 10 ani cu cele mai bune nume din industria fashion şi couture Italian, Ermanno Scervino a decis să îşi lanseze propriul brand.

ShoppingNou deschis: Dizainăr

„Dizainării vin pe Pământ să salveze Lumea de obiecte urâte şi neperformante”. Cam aşa suna titlul invitaţiei la lansarea celui mai nou magazin concept de design din Bucureşti.

ShoppingBlack Friday 2012: Stocurile magazinelor online, epuizate în câteva ore

Fiecare magazin online a oferit zeci de produse cu reduceri, iar primele stocuri au fost epuizate în doar câteva minute.

ShoppingZeci de magazine din România au reduceri de Black Friday

Cele mai multe produse cu preţ redus de Black Friday vor fi disponibile în magazinele online, încă de la primele ore ale zilei de vineri.

Shopping„Black Friday” sau „Vinerea neagră” – sursa numelui celei mai aglomerate zile din magazinele americane

Concept relativ nou în țara noastră, Black Friday se bucură de un succes din ce în ce mai mare printre consumatori, dar mai ales printre proprietarii noștri de magazine, care au avut anul trecut vânzări de milioane de euro, epuizându-și marfa din stoc în câteva minute.

CafeneleChoco-shop belgian: Leonidas Magheru

Începând din 16 noiembrie veți găsi ciocolată belgiană cu tradiție, chiar în mijlocul Bucureștiului. Un loc nou și încă un motiv să faci cadouri. Nu doar pentru că se apropie Sărbătorile. „Just think of someone!”

BrandsVilaro.ro – primul magazin Erwin Müller din România

Vilaro Design a lansat primul magazin online din România. Portofoliul de produse Erwin Müller, atent selecţionate de o echipă de profesionişti, este de o calitate excepţională, tipic germană.