[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 22/11/2011
Cadouri de sezon la evenimentul „Mâini Inteligente”

Cadouri de sezon la evenimentul „Mâini Inteligente”

Porţile atelierului de porţelanuri pictate manual Wagner Maison de la Porcelaine vor fi deschise între 9 şi 13 decembrie, cu ocazia sezonului de cumpărături de iarnă: „Mâini Inteligente”, un eveniment care găzduieşte cele mai frumoase cadouri de sezon.

Wagner Arte Frumoase şi Poveşti a pregătit pentru toate cele cinci zile ale evenimentului o colecţie specială de iarnă: "Poveşti cu zăpadă" – globuri şi clopoţei din porţelan pictaţi manual, "Bijuterii de seară" – inele, pandante, brăţări din porţelan fin, înnobilat cu aur, platină pură, pietre semipreţioase, cristale, "Visul ceaiului" – obiecte de porţelan, destinate servirii ceaiului, "Paretare" – obiecte din porţelan, cu motive lucrate manual inspirate din vechile ţesături ale caselor ţărăneşti.

 

„Invităm bucureştenii între 9 şi 13 decembrie să vadă rodul creaţiei unora dintre cele mai talentate şi inteligente mâini din România şi pe toţi cei care, în acest an, doresc să vadă şi să cumpere şi altfel de cadouri de Crăciun”, a spus Irina Wager, unul dintre coproprietarii Wagner Arte Frumoase şi Poveşti.

Mica manufactură de decor de porţelan Wagner se află în centrul Bucureştiului, foarte aproape de Opera Română. Este formată din 5 pictori decoratori, executanţi ai modelelor originale semnate de Ana Wagner.

Porţelanul este important din Franţa-Limoges, Germania sau România, de unde achiziţionează porţelan fosfatic, aproape transparent, asemănător cu celui Bone China. Obiectele de porţelan sunt decorate în tehnica clasică a picturii peste glazură, iar la decorul porţelanurilor se folosesc şi metale preţioase ca aur şi platină.

Acestea sunt semnate cu peniţa de fiecare decorator cu iniţialele numelui şi anul în care a fost executată pictura, iar fiecare obiect de porţelan este însoţit de un mic certificat de autenticitate, semnat în original de Ana Wagner.

"Mâini Inteligente" - Porţi deschise ale atelierelor creatorilor Ana Wagner, Iuliana Vîlsan, Kristina Dragomir, Nalia Varam, Dadoo şi Portobello.
9-13 decembrie 2011, orele 11-20
Str. Dr. Staicovici nr. 19 (Cotroceni)