[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 24/04/2013

Bijuterii de lux semnate Ana Wager, la Barcelona Bridal Week

Bijuterii de lux semnate Ana Wager, la Barcelona Bridal Week

Noua colecţie de bijuterii de lux, “Gradina cu Giuvaiere III” semnată Ana Wagner, va fi prezenta în perioada 3-5 mai 2013 la Barcelona Bridal Week - Pasarela Novias.

Monturile sofisticate ce încadrează elegant piesa din portelan sunt în sine lucrari de artă. Ele dau o nouă strălucire porţelanului pictat manual, produsul binecunoscut al atelierului Wagner Arte şi sunt înnobilate de pietre preţioase ca smaralde, rubine şi safire sau metale preţioase. 

“Este o colecţie ce are ca inspiraţie plantele mediteraneene şi gradinile japoneze. Alăturarea pietrelor preţioase cu porţelanul pictat şi aurul sau argintul a dat naştere unor piese spectaculoase, uşor excentrice, potrivite pentru ţinute de seară sau pentru miresele nonconformiste. Fiecare piesă este un unicat, lucrată cu multă migală şi poate fi realizată la comanda pentru acel moment unic din viaţă, nunta.”spune Ana Wagner.

Barcelona va găzdui ediţia a XXIII-a a celei mai renumite expoziţii de modă nupţială pe plan internaţional, transformând oraşul lui Gaudi în capitala mondială a mireselor. 

Taguri: