[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 19/12/2012

Rarităţi şi lux în colecţia de cadouri Le Manoir 2012

Rarităţi şi lux în colecţia de cadouri Le Manoir 2012

Unul dintre cele mai scumpe cognacuri din lume, Le Voyage de Delamain, poate fi achiziţionat pentru suma de 31.700 de lei, fiind produse în lume doar 500 de sticle.

Cognac-ul conţine unele dintre cele mai rare, vechi şi prestigioase eaux de vie ale casei, fiind prezentat într-un ambalaj special: carafă de cristal Baccarat, ambalată în cutie de piele. Produsul este „bijuteria” Colecţiei de iarnă 2012-2013 a cadourilor de lux Le Manoir.

Un pachet-cadou în valoare de 7.900 de lei, Le Luxe Gastronomique, cuprinde vinuri Grand Cru, şampanie Dom Perignon, Armagnac, Foie gras, caviar, trufe, jambon spaniol şi o gamă de dulciuri cum ar fi pralinele de ciocolată, castane glasate sau prune confiate.

Cele mai aromate cadouri din colecţia Le Manoir din acest an sunt gama de condimente Terre Exotique, care conţin 4 tipuri de vanilie din Madagascar, Reunion, Tahiti şi Noua Guinee, la un preţ de 250 de lei.

Iubitorii ceaiului se pot delecta cu colecţia de ceaiuri Kusmi Tea, care conţine 15 tipuri de ceai, preţul acesteia fiind de 445 de lei.

Printre alte delicatese se numără dulciurile din marca Comtesse du Barry, reprezentată exclusiv în România de Le Manoir, precum şi brânzeturile speciale. Un alt cadou gustos este Coffret Epicure de la Chateau Estoublon, care cuprinde un ulei de măsline extra virgin şi un oţet de vin roşu. Bio, ambele prezentate în flacoane de parfum, precum şi un vin roşu din Provence Chateau Estoublon, împreună cu trei specialităţi provensale  - 570 de lei.

Catalogul de cadouri poate fi consultat la http://www.cadouri-lemanoir.ro/catalog/

Taguri: