[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 16/11/2012
Ploieşti DN1B, km. 6, comuna Blejoi, jud. Prahova, 107070 Blejoi

A fost inaugurat Ploieşti Shopping City

A fost inaugurat Ploieşti Shopping City

Ploieşti Shopping City este cel mare mall regional din sudul României, în urma unei investiţii de 65 de milioane de euro.

Centrul comercial are 55.000 de metri pătraţi, fiind amenajate spaţii moderne de cumpărături şi de petrecere a timpului liber. Există 100 de magazine, cu branduri internaţionale de renume, printre care Zara, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, Reserved sau Sephora. Hipermarketul Carrefour ocupă şi el o suprafaţă importantă.

Vizitatorii vor găsi locuri de joacă pentru copii şi o zonă de food-court ce reuneşte un mix de restaurante cu bucătării din toate colţurile lumii, dar şi cele mai cunoscute fast food-uri şi cafenele din România.

În noul centrul comercial va fi amenajat şi cel mai mare cinematograf din afara Bucureştiului, cu 12 săli de proiecţie. Mall-ul dispune de o terasă exterioară extinsă, unde va fi amenajat un patinoar în aer liber pe timpul sezonului rece. 

Taguri: