[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 23/10/2012
Bucureşti Sun Plaza se va transforma pe 31 octombrie, de Halloween, în Casa Ororilor.

Distracţie mortală de Halloween, la Sun Plaza

Distracţie mortală de Halloween, la Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center sărbătoreşte, între 24 şi 31 octombrie 2012, Halloween-ul cu decoruri înspăimântătoare, maraton de spinning şi personaje de speriat din filme.

Cei care fac cumpărături de cel puţin 100 de lei (200 de lei în cazul Cora) şi prezintă bonul de casă la standul promoţional din zona restaurantelor, în intervalul orar 16:00-22:00, câştigă instant DVD-uri cu filme horror, cărţi, costume şi accesorii de Halloween.

Clienţii se pot transforma în vrăjitoare sau vrăjitori, urmând ca fotografia să fie urcată pe pagina de Facebook a Sun Plaza. Imaginea care primeşte zilnic cele mai multe like-uri va fi declarată câştigătoare, iar cel mai de temut personaj al zilei va fi premiat.

Sâmbătă, 27 octombrie, pasionaţii de sport şi senzaţii tari pot participa la “Maratonul Groazei”, un maraton de spinning organizat în parteneriat cu Daimon Wellness. Sunt pregătite 70 de biciclete statice, iar înscrierile se pot face la recepţia clubului, printr-un mail la adresa office@daimonclub.ro sau la numerele de telefon: 0723 998 266 şi  0758.818.160.

Sun Plaza se va transforma pe 31 octombrie, de Halloween, în Casa Ororilor. Cele mai cunoscute personaje din filmele horror vor defila pe holurile centrului comercial.