[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.3Decembrie 2011 Românește, altfel

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Residence Hotels

Pentru aceia dintre voi care vor rămâne de revelion în Bucureşti, BeWhere! a făcut o trecere în revistă a ofertelor restaurantelor si hotelurilor din oraş.Mai jos oferta celor de la Residence Hotels

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Carol Parc Hotel

Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cină la unul dintre numeroasele restaurante de hotel. Continuăm lista cu Carol Park Hotel

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: JW Marriott

La Marriott Revelionul se laudă cu o strălucitoare ţinută retro şi o colecţie de petreceri dedicate fiecărei decade clasice din istorie.

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Hotel Epoque

O petrecere Belle Epoque într-o noapte... epocală. Vi se promit dansuri picante, muzică de cabaret, delicii gourmet, toate într-un abandon tipic pentru Parisul de altădată.

ArtăExpoziţie: "SilenceKILLS - discrimination ro files 2011"

Discriminarea este, fără îndo­ială, cea mai ciudată problemă socială pe care au cunoscut-o vreodată comunitățile omenești.

ArtăExpoziţie: "Pe aripile timpului". Sound exhibition

L’air du temps / Pe aripile timpului prezintă o selecție de lucrări audio din perioada 1940-1950, realizată de Laurent Aubert din Arhivele Internaționale de Muzică Populară a MEG.

TrendsLista cadourilor de Crăciun: The Beatles, Tricouri Mini Rock, Căşti Philips

Aflaţi care sunt recomandările editorilor BeWhere! în materie de cadouri de Crăciun din numărul special al revistei BeWhere! Patricia Marinescu, editorul secţiunii Muzică, propune:

TrendsCadouri de Crăciun: arts & crafts

Un strop de „istorie” decorativă sau chiar câteva amintiri „întipărite” pe lemn pot fi adăugate pe lista de cum­părături. În spiritul „jucăuș-urban” poate ar fi bine să treceți și pe la rafturile (virtuale sau nu) de păpuși.

EditorialeSchiţă nocturnă

Bucureştiul e un oraş în care ar trebui să trăim noaptea. Nu doar pentru că poţi ajunge din Rahova la Romană în mai puţin de 10 minute.

TrendsCadouri de Crăciun pentru cinefili

Aflaţi care sunt recomandările editorilor BeWhere! în materie de cadouri de Crăciun din numărul special al revistei BeWhere! Pentru iubitorii de film, Ileana Bîrsan, editorul secţiunii Film, propune:

TrendsCadouri teatrale

Aflaţi care sunt recomandările editorilor BeWhere! în materie de cadouri de Crăciun din numărul special al revistei BeWhere! Pentru iubitorii de teatru, Cristiana Gavrilă, editorul secţiunii Teatru, propune:

TrendsSărbători sănătoase!

Un abonament full acces la sala de sport Lala costă 370 de lei şi pare să fie cadoul ideal pentru un adevărat pasionat de „mens sana in corpore sano”.

TrendsDaruri de citit. Cadouri de Crăciun pentru iubitorii de cărţi

Aflaţi care sunt recomandările editorilor BeWhere! în materie de cadouri de Crăciun din numărul special al revistei BeWhere! Pentru iubitorii de literatura, Ema Stere, editorul secţiunii Carte, propune:

TrendsHappy Festivus! Cadouri pentru gurmanzi

E prea frumos și, parcă, prea rar, Crăciunul, ca să-l irosim doar pe sarmale, caltaboș, cârnați și alte asemenea porcării. Iată ce vă propun pentru zilele când bradul și paharul cu vin... vă împodobesc.

TrendsCadouri de Craciun pentru amatorii de muzică clasică

Aflaţi care sunt recomandările editorilor BeWhere! în materie de cadouri de Crăciun din numărul special al revistei BeWhere! Pentru melomani, Andrei Scarlatti, editorul secţiunii muzică clasică, propune.

Health & BeautyDel Mar Medical. Spa vs Lifestyle

Diferenţa dintre Del Mar Medical Spa şi un spa obişnuit este abordarea. Dacă într-un spa se urmăreşte doar obţinerea „stării de bine”, cei de la Del Mar vor să schimbe atitudinea clientului faţă de propria-i viaţă.

Health & BeautyBeauty & style: Cinnamon

Salonul de scorţişoară se află la doi paşi de Teatrul Metropolis, pe Tunari colţ cu Eminescu. Are deja un an, dar noi l-am vizitat abia în luna vinului fiert. Din cauza numelui, fireşte.

Health & BeautyPatinoar de București

Nu vorbim despre drumurile kamikaze din Capitală, ci despre patinoarele organizate. Acestea urmează să se deschidă în viitorul foarte apropiat. Aşa că scoateţi patinele din dulap. E timpul să alunecaţi intenţionat.

Muzică clasicăDuete pe trei voci. Interviu cu Ruxandra Donose.

Noi ne punem în slujba muzicii şi nu luăm muzica să ne servească pe noi. Când mă prezint pe scenă, eu încerc nu să mă prezint pe mine, ci încerc să prezint muzica. Cred că asta îi face pe cei mari cu adevărat.

TurismRevelion 2012 în Bucureşti: Athénée Palace Hilton

Ce opţiuni aveţi de Revelion dacă rămâneţi în Bucureşti? O cina la unul dintre numeroasele restuarante de hotel. Continuam lista cu Athénée Palace Hilton.