[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 1/12/2012
Bucureşti Concert Aeon Blank, club Legere, 7 decembrie

Aeon Blank – Handmadegods & Godmadedemons

Aeon Blank – Handmadegods & Godmadedemons

Titlul adus în discuție astăzi reprezintă un debut discografic. Formația căreia îi aparține este una românească, fondată în 2009. Nu este singurul debut al anului, însă primul album Aeon Blank se numără printre cele mai de soi discuri ale anului.

Rating BeWhere!: 7.5
Rating-ul tău:

Emil Luca (voce și chitară), Mircea Becherescu (chitară), Alex Comărnicianu (bas), Bogdan Valentin (tobe) și Sorin Frățilă (clape) au înregistrat 17 piese, printre care: The Day You Broke My Heart, Auguries Of Innocence, Of Gravity And Passion, Kong și Late Autumn, care au ajuns în topurile radio Guerrilla și heavy rotation la 3Net „Florian Pittiș”.

Trupa a susținut numeroase concerte în cluburile bucureștene, dar s-a regăsit și în line-up-ul festivalurilor B’Estfest și Road Wolves Bike Fest.

Mi-am oferit un răgaz și i-am ascultat. Rock alternativ cu ceva accente metal și o voce bine dozată, un sound pe care, personal, mi l-aș fi dorit mai puternic, mai plin. Oricum, formația promite, iar dacă nu vor mai exista schimbări de componență, cei cinci vor reuși să-și formeze o amprentă, un stil și un sound bine definit.

Ca să vă convingeți, pe 7 decembrie, trupa cântă în clubul Legere din București.