[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Mihai Nicolau publicat la: 5/06/2012
Iris - Iris I
Album de colecţie

Iris - Iris I

După 6 ani de activitate, Iris lansa albumul de debut.

Rating BeWhere!: 8.5
Rating-ul tău:

Pe acest disc îi regăsim pe doi dintre cei mai mari chitariști pe care îi are România: Nuțu Olteanu și Florin Ochescu. Alături de Marti Popescu – bas, Nelu Dumitrescu – tobe şi inepuizabilul Cristi Minculescu la voce, ei semnează acest album de doar 8 piese, lansat la singura casă de discuri pe care o cunoștea țara noastră la acea dată, Electrecord.

Discul conţine unele dintre cele mai bune piese Iris, două dintre ele fiind considerate disidente: Trenul fără naș (uşor inspirată de piesa Running Wild, a celor de la Judas Priest), pe versurile lui Adrian Păunescu, compusă de Marti Popescu, şi Cei ce vor fi, textul aparţinându-i lui Mircea Dinescu. Mă bucură faptul că poate cea mai iubită trupă de rock din România îşi aniversează cei 35 de ani de existenţă pe Arena Naţională. Eu voi fi acolo şi mă voi alătura celor care vor umple un stadion pentru un concert al unei trupe românești.