[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

album romanesc

MuzicăRobin and The Backstabbers –Bacovia Overdrive Vol. I: Stalingrad

Robin and The Backstabbers este un grup pe care fiecare îl percepe după puterea gândului și după cât îl duce simțirea.

MuzicăAeon Blank – Handmadegods & Godmadedemons

Titlul adus în discuție astăzi reprezintă un debut discografic. Formația căreia îi aparține este una românească, fondată în 2009. Nu este singurul debut al anului, însă primul album Aeon Blank se numără printre cele mai de soi discuri ale anului.

MuzicăUrma – Nomad Rhymes

Urma este unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale înfăptuite în România ultimilor 15 ani, după părerea mea.

MuzicăÎndemn de Timpuri Noi: Deschide-ţi mintea!

Trupa care a încercat totul, Timpuri Noi, a lansat primul material de studio în formula Dan Iliescu, voce și chitară, Sabin Penea, bas și vioară, și Felician „Felix” Sfura, tobe.

MuzicăValeriu Sterian şi Compania de sunet - Veac XX

Profit de ocazie şi, agăţându-mă de prima piesă a albumului, vă spun: Bun găsit.

MuzicăAlexandru Andrieş, Alb-negru

Ușurința cu care maestrul Alexandru Andrieș scrie versuri este cunoscută si poate fi verificată ascultând discurile pe care acesta le-a lansat de-a lungul carierei.

MuzicăTimpuri Noi - Timpuri Noi

Albumul Timpuri Noi, lansat în 1992, este un material de referință pentru muzica rock românească, motiv pentru care am decis includerea lui în lista „albumelor românești de ascultat”, și nu din cauza întâmplării tragice din 9 octombrie 2011.

Muzicăbyron - Forbidden Drama

Dan Byron lansa în 2007 primul său material discografic. Avem de-a face cu un album concept, structurat în 3 acte și un epilog, cu 13 piese, o singură compoziţie fiind semnată 6fingers.