[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Restaurante

Restaurant cu specific românesc: Şarpele Roz

Restaurant cu specific românesc: Şarpele Roz

„Țac-pac, stai că trag, pân' la ziuă praf mă fac”, „Şi iarăşi beau să mă trezesc” şi, mai ales, vorba lui Gheorghe Dinică, „Lumea e mică. Ce mai... câteva mese”.

Cină

Cină "oarbă" la Blind Restaurant

Atunci când unul dintre simţuri este anihilat, celelalte se străduiesc să compenseze. Aşa se explică faptul că orbii aud mai bine sau că surdomuţii văd excelent. Pe acest principiu se bazează şi Blind Restaurant.

Pasticceria - I Siciliani

Pasticceria - I Siciliani

Nu am fost niciodată în Italia, aşa că nu ştiu dacă în pasticceria de pe Calea Victoriei este aceeaşi atmosferă ca într-o patiserie din Sicilia.

Pentru Leo

Pentru Leo

Şi Leo şi Gabi Masaci şi eu auzisem de savurosul refugiu culinar chinezesc, aşa că am făcut o mică excursie în acea zonă a... „Europei” prin toamna anului trecut.

Just Sushi. Take Away

Just Sushi. Take Away

Iniţial, îl găseaţi în piaţa Dorobanţi (nici acum nu-s lămurit de ce i se spune acelui loc totalmente indecent piaţă...), la câteva trepte sub nivelul trotuarului.

La Nana

La Nana

La Nana mergem de când l-am descoperit, adică de un an şi ceva.

La gura sobei: La Scena

La gura sobei: La Scena

O după-amiază jazz la gura sobei. Pe frigul ăsta, ce-ţi poţi dori mai mult?

La gura sobei: La Copac

La gura sobei: La Copac

Semnalizat discret, pe una dintre străzile lăturalnice din centru, e destul de uşor să treci pe lângă La Copac, dacă nu eşti familiarizat cu zona. Dar pentru că ar fi păcat să nu-i treceţi pragul, vă atenţionez!

La gura sobei: Crama Domnească

La gura sobei: Crama Domnească

Un meniu bine ales, construit pe principiul „ca la mama acasă”, cu tochitură şi păstrămioară, cu pui la jar sau tras în sabie, toate bine coapte sau fripte, şi un decor de poveste.

Osteria Gioia

Osteria Gioia

De câte ori treceam prin faţa ferestrei mari şi vedeam aproape tot ce mâncau oamenii, mă întrebam dacă merită efortul&stânjeneala să fiu servit şi să mănânc într-o... vitrină.