[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Ionuţ Constantinescu publicat la: 14/12/2012

Wonderbook de la Sony

Wonderbook de la Sony

O carte cu minuni şi minunată, am adăuga noi, după ce am văzut-o „în acţiune” în cadrul lansării oficiale şi în premieră mondială de luna trecută.

Wonderbook este un accesoriu pentru consola Play Station 3, care se foloseşte de realitatea augmentată prin PlayStation Eye, pentru a le permite posesorilor consolei mai sus amintite să interacţioneze cu poveştile şi jocurile preferate. Book of Spells este primul titlu care utilizează tehnologia Wonderbook şi a fost conceput în colaborare cu J.K. Rowling.

Astfel, vrăjile din cărţile cu Harry Potter prind viaţă, iar cei mici, prin intermediul Wonderbook-ului, îşi pot dezvolta aptitudinile de vrăjitori prin transformarea în baghetă magică a controller-ului PlayStation Move. Se pot exersa în siguranţă şi pune în practică vrăji familiare, precum Incendio, Wingardium Leviosa sau Expelliarmus.

Jocul Wonderbook: Book of Spells este disponibil în magazinele din România la preţul de 169 lei. Pentru cei care nu deţin încă un PS3, pachetul complet format din Wonderbook + Book of Spells + PlayStation Eye (cameră) + PlayStation Move (controller) + Consola PS3 de 12GB costă 1.349 lei.

Taguri: