[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

gadget review

GadgetToshiba a prezentat televizorul Ultra HD 4K

Toshiba a prezentat primul său model Ultra HD, seria L9300, care are diagonale de 58, 65 sau 84 de inci şi o rezoluţie de 4K.

GadgetWonderbook de la Sony

O carte cu minuni şi minunată, am adăuga noi, după ce am văzut-o „în acţiune” în cadrul lansării oficiale şi în premieră mondială de luna trecută.

GadgetNoi chartplottere şi dispozitive combo de la Garmin

Unii compară pescuitul cu meditaţia. Aparent, privitul plutei ore în şir aşteptând prada are aceleaşi beneficii ca o şedinţă de meditaţie.

GadgetTelefoane deștepte de la Prestigio

Prestigio a intrat în sfârşit pe piaţa telefoanelor mobile de tip smartphone Dual SIM. Şi nu vorbim despre un singur model, ci de trei, câte unul pentru fiecare buzunar sau necesitate.

GadgetSony lansează VAIO Duo 11, ultra-tableta cu procesor i5 şi display full-HD

E o tabletă? E un ultrabook? Nu, e ultra-tableta Sony Vaio Duo 11. Un termen inventat, recunosc, dar nu totalmente greșit. Cum altfel poți să-i spui unei tablete cu procesor i5, ecran tactil Full HD și Windows 8?

GadgetDespre Sony Xperia S. Și-atât!

Cel mai greu lucru atunci când testezi un gadget e să reușești să nu transformi testul într-unul comparativ. E extrem de ușor și se întâmplă aproape inconștient să compari orice element tehnic sau vizual, cu un altul – un produs considerat etalon.