[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Ionuţ Constantinescu publicat la: 14/12/2012

Noi chartplottere şi dispozitive combo de la Garmin

Noi chartplottere şi dispozitive combo de la Garmin

Unii compară pescuitul cu meditaţia. Aparent, privitul plutei ore în şir aşteptând prada are aceleaşi beneficii ca o şedinţă de meditaţie.

Mai sunt unii, mai competitivi, care îl numesc sport şi îl tratează cu o deosebită seriozitate. Pentru cei din urmă, veştile de mai jos nu pot fi altfel decât îmbucurătoare.â


Garmin a lansat o nouă serie a gamelor GPSMAP 500 şi GPSMAP 700 de chartplottere şi dispozitive combo plotter/sonar. Noi opt modele oferă proprietarilor de vase şi pescarilor funcţiile mult dorite: ecran tactil, receivere GPS de mare sensibilitate care le permit vaselor acestora să-şi actualizeze poziţia şi direcţia de zece ori pe secundă, precum şi WIFI, şi Blootooth. În plus, cu ajutorul tehnologiei Garmin Spread-Spectrum, utilizatorii nu doar că vor vedea separarea peştilor la o rezoluţie extraordinară la adâncime, dar pot selecta şi frecvenţa specifică pentru a găsi anumite specii de peşti.


Noile dispozitive GPSMAP vor fi disponibile în România în primele luni ale anului 2013. GPSMAP 527 va costa 799 euro, iar GPSMAP 721 va putea fi achiziţionat cu 1.449 euro.

Taguri: