[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Ionuţ Constantinescu publicat la: 14/12/2012

Telefoane deștepte de la Prestigio

Telefoane deștepte de la Prestigio

Prestigio a intrat în sfârşit pe piaţa telefoanelor mobile de tip smartphone Dual SIM. Şi nu vorbim despre un singur model, ci de trei, câte unul pentru fiecare buzunar sau necesitate.

Vârful de gamă este MultiPhone 4300 DUO, un model care dispune de un ecran de 4.3 inci/10.9 cm, de tip IPS multi-touch, un procesor Cortex A9 de 1GHz şi sistem de operare Andorid 4.0 IceCream Sandwich. Telefonul dispune de GPS, radio FM, senzor de proximitate, senzor de lumină şi busolă. 4300 are două camere foto: una de 5Mpx şi auto-focus, în timp ce camera de pe partea frontală, care se poate folosi pentru apeluri video, are 0.3 Mpx. Telefonul dispune de port USB pentru transfer de date şi încărcare, de Bluetooth şi WIFI.

Am fost prezenţi la lansarea oficială a telefonului în România şi am avut ocazia să-l vedem pe viu. Impresionează prin calitatea materialelor folosite şi printr-un design modern şi ergonomic.
Telefonul vine cu o suită de aplicaţii preinstalate, de la obişnuitele Facebook, Twitter sau jocuri precum Angry Birds, până la aplicaţii specifice, cum ar fi eReader Prestigio – o aplicaţie personalizată, unde puteţi găsi peste 260.000 de cărţi în format electronic în 23 de limbi sau aplicaţii business, ca în cazul aplicaţiei Office Suite Pro.


Tot în cadrul lansării, am aflat de la reprezentanţii Prestigio că în luna decembrie a acestui an va fi încheiat un parteneriat cu cei de la Gameloft, iar toţi cei care îşi vor achiziţiona un smartphone Prestigio vor avea acces la o suită de jocuri exclusive. Preţul lui 4300 DUO este unul mai mult decât competitiv: 799 lei...

Taguri: