[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Editoriale

Dincolo de evidențe

Dincolo de evidențe

Citind interviurile tematice ale acestei ediții, mi-am amintit de întrebarea pe care ne-o adresau în copilărie părinții, rudele sau chiar prietenii de joacă. „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”

De citit, nu de răsfoit

De citit, nu de răsfoit

„Şi despre ce e revista?”. Am auzit întrebarea asta de zeci de ori în ultimele câteva săptămâni. „Despre Bucureşti”.

Ca apa-n perete
Info: Parcul Drumul Taberei (fost "Moghioroș") este un parc aflat în Sectorul 6 al Bucureștiului, în cartierul Drumul Taberei. La înființare, parcul avea o suprafață de 30 ha. În parc s-a amenajat și un teatru de vară pentru copii.

Ca apa-n perete

În parcul Moghioroș, drumeţul are parte de o priveliște cu pretenții feerice pe cât de inutilă, pe atât de costisitoare: o fântână arteziană împroașcă apă multicoloră.

Muzică de Bucureşti Irish

Muzică de Bucureşti Irish

În Bucureşti, ascultăm muzică la tot pasul. O găsim în zumzetul motoarelor de pe străzi, în propriile căşti şi în ale celor care străbat oraşul cu transportul în comun, dar, mai ales, în locurile pe care le alegem sau în care ajungem întâmplător.

Unde, la imperativ

Unde, la imperativ

Un amic îmi spunea cândva că i-ar plăcea să poată intra pe Google – vineri seara, de exemplu – și să scrie în bara de căutare: „unde să ies în oraș?”. Iar Google să răspundă prompt, printr-o listă de recomandări pertinente. Unde...?