[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 6/10/2011

De citit, nu de răsfoit

De citit, nu de răsfoit

„Şi despre ce e revista?”. Am auzit întrebarea asta de zeci de ori în ultimele câteva săptămâni. „Despre Bucureşti”.

„A, e un ghid din ăla cu liste de baruri?”. Cu tot respectul pentru revistele din poveste, nu. Nu este „un ghid cu liste cu baruri”.


Este o publicaţie despre oraş, despre evenimentele oraşului, despre tendinţe, locuri, localuri, cultură (urbană, contemporană, experimentală, clasică sau oricum ar fi ea) şi, mai ales, oameni.
 
Oamenii care locuiesc aici, fie că sunt bucureşteni din tată-n fiu sau că abia s-au mutat în Capitală, fie că au bugetul limitat sau că sunt proprietarii unor afaceri profitabile, fie că sunt artişti boemi, workoholici, hipsteri sau au alte etichete în engleză pe care încă nu le-am descoperit.

BeWhere! este cu şi despre ei, oamenii care inventează, susţin sau blamează oraşul, care lansează tendinţe şi te provoacă şi pe tine să o faci, oamenii cărora nu le e teamă de schimbare, dar nici de tradiţie.

BeWhere! înseamnă 80 de pagini de articole, reportaje, feature-uri, cronici avizate, interviuri, 80 de pagini despre oraş, film, teatru, dans, muzică, restaurante, cluburi, magazine, călătorii. Despre asta e revista. De citit, nu de răsfoit, vorba unui prieten.