[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Editoriale

Tendinţe sănătoase

Tendinţe sănătoase

Se termină 2012. Dacă nu suntem exterminaţi de vestita apocalipsă, de criza financiară (despre care se spune că s-a terminat, părere cu care eu personal ţin să nu fiu de acord) sau de proprii monştri născuţi din fobiile urbane, avem ce face şi ce vedea în 2013.

Ce-ți doresc,  Bucureștiule...

Ce-ți doresc, Bucureștiule...

La fiecare sfârşit de an promitem să nu mai fumăm, să facem mai mult sport, să fim mai buni (ce clişeu!), să... să...

acasă. un loc, un mod, o stare

acasă. un loc, un mod, o stare

Sunt mai multe întrebări prin care aş putea să încep acest articol. Ce planuri de vacanţă aveţi? Unde faceţi Revelionul? Unde vă petreceţi Apocalipsa?...

Muzică pentru comerţ la bucată

Muzică pentru comerţ la bucată

Recent, ştirea care anunţa contradicţii între Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor-Asociaţia pentru drepturi de autor (UCMR-ADA) şi Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale, în legătură cu taxele plătite de magazine pentru muzica ambientală, a făcut înconjurul internetului.

Trunchiuri și mlădițe

Trunchiuri și mlădițe

De obicei, nu mă dau în vânt după definițiile stricte. Cred în utilitatea lor, dar mai cred că există multe alte nuanțe de luat în calcul.

Solidaritate

Solidaritate

Nu a fost foarte simplu să întocmesc o listă de artiști din cinematografia românească care pot trece proba timpului și a unei însemnătăți profesionale în relația maestru–discipol.

Teatrul şi managerii lui

Teatrul şi managerii lui

În România zilelor noastre, când spui artă – şi, mai ales, teatru – te gândeşti la ceva absolut nerentabil. Este aproape imposibil să faci conexiuni între o instituţie de cultură şi o afacere de succes.

Despre demoni mici şi mari

Despre demoni mici şi mari

Cică a făcut senzaţie la Târgul de la Frankfurt un site ce provine din Los Angeles, se numeşte Small Demons şi leagă cărţile între ele, într-un fel de uriaş motor de căutare.

Veşti despre starea naţiunii

Veşti despre starea naţiunii

Trahanache îşi citează băiatul, conul Leonida vorbeşte din ziare, noi trăim „ca-n Caragiale” şi credem că-l cităm. Dar ghilimelele sunt scuza comodă pe care şi-o arogă o societate ruptă genetic din comediile lui „suferinde”. Naţiune, fii deşteaptă!

print it! and read it!

print it! and read it!

Acum un an, pe 6 octombrie mai exact, lansam pe piață revista. Vă spuneam că ne propunem să fim fideli acestui where! exclamativ. Timp liber, cultură, lifestyle? Noi știm să vă spunem unde e musai să fiți!