[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Aura Clara Marinescu

A coordonat Cronica Literelor și Artelor Române, un supliment cultural editat de cotidianul Cronica Română. Din 2008 face parte din redacția Adevărul. Domeniul responsabil: Cultură și Timp Liber. Din august 2011 este editor al secțiunii Oraș la revista lunară de cultură și timp liber BeWhere!

editori.bewhere.ro/aura-clara-marinescu/
Occupy Carol 53

Occupy Carol 53

Stil arhitectural: eclectic. Perioada: început de secol XX. Monument de clasa B. Arhitect: necunoscut. Până în urmă cu două luni, casa din Carol I 53 era încadrată la categoria „case care plâng”, abandonate. Acum este revitalizată de opt tineri entuziaşti. Occupy history!

Hai la bocănit!

Hai la bocănit!

Pe bulevardul Mărăști, la numărul 43, aproape de mănăstirea Cașin, se află o sală unde vă îndemnăm să luați parte la un curs de step pentru începători: copii (6-10 ani) și adulți.

Un nou spațiu cultural: Casa Artelor

Un nou spațiu cultural: Casa Artelor

Primăria sectorului 3 va inaugura duminică, 30 septembrie, la orele 19.00, Casa Artelor.

Cinci locuri mai puțin umblate din Bucureşti

Cinci locuri mai puțin umblate din Bucureşti

Îmi place să mă plimb prin câteva locuri care nu se află în topul bucureștenilor ca cele mai hot. Cel puțin așa am impresia. Adică nu sunt nici aglomerate, nici la modă și nici nu ies în calea celor avizi de „vreau să ies în evidență și merg acolo”.

Valea Hârtibaciului, o comunitate cu potențial mare

Valea Hârtibaciului, o comunitate cu potențial mare

Aflată între Agnita și Sibiu, Valea Hârtibaciului este o zonă defavorizată din Transilvania, nedezvoltată, încremenită în timp, un amestec de familii de sași, români și rromi, dar cu ...

Strada de Carte 2012

Strada de Carte 2012

14 expozanți – din care 11 edituri, doi distribuitori de carte străină și un anticariat – găzduiți de standuri create special pentru acest proiect, vă vor propune mii de titluri de beletristică,

Expoziție: Marín. Fotografii 1908-1940

Expoziție: Marín. Fotografii 1908-1940

În Sala de expoziții a noului Institut Cervantes va avea loc în 20 septembrie vernisajul Marín. Fotografii 1908-1940.

Carol 53

Carol 53

I-au dat numele de Centru Cultural Independent, o titulatură nu foarte inspirată, dar care arată exact cum vor să fie percepuţi: un grup de iniţiativă care nu depinde de nimeni, o casă cu oameni care primeşte mult mai mulţi musafiri.

Zilele MȚR

Zilele MȚR

În perioada 13 – 23 septembrie are loc cea de-a treia ediţie a Zilelor Muzeului Ţăranului.

Noul Control

Noul Control

Constantin Mille 4 este adresa unde s-a mutat Club Control, celebru „loc de pierzanie” în nopțile lungi de vreme rea. A ocupat spațiul în care funcționa până nu demult un alt club, Berlin. Noutatea locului: terasa.