[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

concerte 2015

ŞtiriSkye & Ross (Morcheeba): „Light of Gold”, primul videoclip oficial

Duo-ul britanic Skye & Ross și-a lansat videoclipul oficial pentru primul extras pe single de pe albumul de debut, intitulat simplu SKYE | ROSS.

ŞtiriNigel Kennedy vrea in camera de hotel un CD Player cu amplificator

Chiar daca artistul este alergic la flori, acesta ne-a declarat ca apreciaza sexul frumos. Vilonistul va fi cazat intr-un presidential suite cu terasa si a solicitat sa aiba la dispozitie foarte multe ceaiuri englezesti! De azi intr-o luna, prestigiosul violonist Nigel Kennedy va incepe pregatirile

ŞtiriHoria Brenciu & HB Orchestra Live la Sala Palatului

Horia Brenciu revine în forță pe piața concertelor din România cu un Turneu Național în 11 orașe și un show la Sala Palatului. Horia Brenciu, artistul supranumit “omul-spectacol”, concertează pe 5 noiembrie la Sala Palatului, într-o impresionantă producție live, alături de instrumentiștii prestigioș

MuzicăAntonio Sanchez & Migration, pe 6 decembrie, la Bucureşti

Compozitorul coloanei sonore a filmului "Birdman", Antonio Sanchez, câştigător a 4 premii Grammy, concertează în premieră în România, la Sala Radio din Bucureşti, pe 6 decembrie, în cadrul seriei Jazz Night Out, unde îşi va prezenta cel mai nou album, "Meridian Suite".

ŞtiriConcert Nils Petter Molvær, pe 29 octombrie, la București

Nils Petter Molvær, unul dintre pionierii future jazzului, susţine un concert la Sala Radio din Bucureşti, pe 29 octombrie, ora 19.30, parte a turneului de promovare al celui mai nou album, “Switch”.

ŞtiriViolonistul Răzvan Stoica şi pianista Andreea Stoica lansează "A journey into classical"

Violonistul Răzvan Stoica şi pianista Andreea Stoica lansează albumul "A journey into classical", vineri, de la ora 20.00, la Palatul Bragadiru din Bucureşti, printr-un concert de 80 de minute, care va fi urmat de o sesiune de autografe.

OraşZILELE MUZEULUI ȚĂRANULUI, 10 – 20 septembrie

Cea de-a şasea ediţie a evenimentului Zilele Muzeului Țăranului se va desfăşura în perioada 10 - 20 septembrie, printre manifestări numărându-se expoziții, târguri, concerte și proiecţii de filme.

ŞtiriMorrissey concertează în octombrie la Bucureşti; bilete au fost puse în vânzare

Britanicul Morrissey concertează în premieră la Sala Palatului din București, pe 14 octombrie, în cadrul turneului său european, care va începe în Marea Britanie, în septembrie.

ŞtiriConcert special Machine Head, în septembrie, la Bucureşti

Formaţia rock americană Machine Head va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti, la 23 septembrie, în cadrul turneului mondialde promovare a celui mai nou album, "Bloodstone & Diamonds", lansat în 2014.

ŞtiriUpdate: Supergrupul The Aristocrats concertează în decembrie, la Bucureşti

Muzicienii Guthrie Govan, Bryan Beller și Marco Minnemann concertează la 7 decembrie, în cortul încãlzit de la Arenele Romane, sub numele The Aristocrats, promovându-si în acest turneu cel mai recent album, “Tres Caballeros”, pe care trupa l-a lansat în luna iulie.

Ştiri9.7 RICHTER, în deschiderea concertului Judas Priest

Trupa 9.7 RICHTER cântă în deschiderea concertului Judas Priest de pe 1 iulie. Accesul în Romexpo e permis de la orele 18.00, iar românii intră pe scenă de la ora 18.30 și vor fi urmați de Helloween.

ŞtiriHiromi: The Trio Project ajunge la București direct de la New York

Concertul Hiromi: The Trio Project feat. Anthony Jackson & Simon Phillips va prezenta, la 30 iunie, cel mai recent material discografic al grupului, Alive, și face parte din seria de evenimente Jazz Night Out.

ŞtiriDirty Shirt și Terrana deschid concertul Godsmack

Trupele Dirty Shirt si Terrana vor deschide concertul susținut de Godsmack la București, în data de 27 iunie.

ŞtiriMETALHEAD Meeting Festival 2015, din 11 iunie

Festivalul Metalhead Meeting va avea loc intre 11 şi 14 iunie, în Bucureşti, la Cotroceni Open Air, în spatele AFI Mall.

ŞtiriIbrahim Maalouf. Un professor de jazz, la București

Trompetistul libanez Ibrahim Maalouf, profesor de improvizație la Conservatorul din Paris, concertează la București, în luna noiembrie.

ŞtiriRoadKillSoda și RavenEye, în deschiderea concertului Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators Army

Formațiile RoadKillSoda și RavenEye vor concerta în deschidera celui de-al doilea concert pe care Slash îl susține la București alături de Myles Kennedy & The Conspirators Army, la Arenele Romane, în data de 28 iunie.

ŞtiriPink Martini, din nou la București, alături de solista China Forbes

Pink Martini revine la București, alături de solista China Forbes, la data de 4 octombrie, într-un concert care va avea loc la Sala Palatului.

MuzicăAne Brun, în primă audiție

Big in Japan, 2008. Este vorba, desigur, despre un cover. Unul aparte. O reinterpretare complet diferită a piesei lansate în 1984 de grupul Alphaville. Este prima piesă interpretată de Ane Brun pe care am ascultat-o.

MuzicăSeară alternative cu iz Amerindian

Un concert Wovenhand este un performance. Patru personaje, aparent făcând parte din povești diferite, reușesc să creeze un tot omogen.

ŞtiriWovenhand și Marriages, pe aceeași scenă la București

David Eugene Edwards (voce, chitară, banjo), Chuck French (chitară), Neil Keener (bas) și Ordy Garrison (tobe), adică Wovenhand, își lansează al șaptelea album, Refractory Obdurate, și la București.