[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 29/04/2015
Ane Brun, în primă audiție

Ane Brun, în primă audiție

Big in Japan, 2008. Este vorba, desigur, despre un cover. Unul aparte. O reinterpretare complet diferită a piesei lansate în 1984 de grupul Alphaville. Este prima piesă interpretată de Ane Brun pe care am ascultat-o.

Anul acesta, compozitoarea și interpreta norvegiană va concerta în premieră în România, solo, însoțită de visuals, cu un playlist eclectic în care – se pare – pot apărea cover-uri neașteptate.

Despre speciala Ane Brun există și date matematice: și-a început cariera muzicală la 26 ani, iar acum lucrează la album, din care putem asculta momentan single-ul „Directions”, îmbinând stilul său muzical cu dansul. În cei 13 ani de carieră, a lansat opt albume de studio, a urcat  pe scene celebre și  a fost invitată în turneu de Peter Gabriel, alături de care a cântat în duet.

Nu rămâne decât să o descoperim, fiecare în felul lui, live, în data de 10 mai, la Sala Radio.

Biletele pentru concertul din București se găsesc în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) iar mai multe detalii puteti găsi pe Twinarts.ro.

Un eveniment Twin Arts organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România.

Taguri: