[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 7/05/2015
Bucureşti Slash ft Myles Kennedy and The Conspirators Army, 28 iunie, Arenele Romane. Preț bilete: 120, 180, 200, 300 lei

RoadKillSoda și RavenEye, în deschiderea concertului Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators Army

RoadKillSoda și RavenEye, în deschiderea concertului Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators Army

Formațiile RoadKillSoda și RavenEye vor concerta în deschidera celui de-al doilea concert pe care Slash îl susține la București alături de Myles Kennedy & The Conspirators Army, la Arenele Romane, în data de 28 iunie.

Românii de la RoadKillSoda sunt deja cunoscuți publicului - după ce au lansat două albume de studio (Oven Sun, 2013, și Yo No Hablo Ingles, 2014) și au susținut numeroase concerte în cluburile, dar și în cadrul mai multor festivaluri din țară.

RavenEye vine din Marea Britanie, Anglia mai precis, și este un trio blues rock/garage rock. Oli Brown (voce, chitară), Aaron Spiers (bas) și Kev Hickman (tobe) pregătesc lansarea primului material de studio pentru jumătatea lunii mai 2015, dar se pot lăuda deja cu faptul că timp de două luni, în decursul anului trecut, l-au însoțit pe Joe Satriani în turneul european. 

Pentru a doua oară în Capitală, Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators Army vor susține un concert din care nu vor lipsi piese de pe cele două albume: Apocalyptic Love (2012) și World on Fire (2014), precum și hituri Guns N' Roses. 

 

Taguri: